Milyen vény nélkül kapható kenőcsök vannak ha gombás fertőzés van a péniszükön?
Figyelt kérdés
Senkivel nem voltam együtt de mégis gombás a péniszem,kis piros foltok vörös és hámlani is szokott, ez biztosan gomba,milyen jól bevált kenőcsök vannak?
Meddig kell őket használni?
Canestenen kívül mik vannak még?
2020. márc. 9. 01:51
1/8 A kérdező kommentje:
Szimplán be megyek a gyógyszertárba és mondjam azt a gyógyszerésznek hogy pénisz gombám van,mit tud rá ajánlani?
Ez nekem kicsit furcsa.
2020. márc. 9. 01:59
2/8 anonim válasza:
Lehet hogy hülyén hangzik,de próbáld ki az intim mosakodó gélt. Nagyon sok fajta van. Olyat válassz,ami antibakteriális! Azzal minden nap mosd le. Esetleg óvatosan kend be betadinnal.
3/8 A kérdező kommentje:
Ez hatásos lehet?
2020. márc. 9. 02:13
4/8 anonim válasza:
Nekem hatásos volt, ugyanarra a gondra,ami neked van. Lehet azt férfiaknak is használni. Gyógyszertárban, Rossmann, DM, itt is tudsz venni. Jó ha antibakteriális,és van benne kamilla vagy aloe Vera. Napi 2-3 szor is használhatod. Utána vattakorongra öntesz egy kis betadint, és át törlöd vele. De van betadin kenőcs is.
5/8 anonim válasza:
Nem kenocs, de gyakorlatias es hatasos a grepfruitmag es teafaolaj sprej.
6/8 A kérdező kommentje:
4# Köszönöm,megpróbálkozom vele.
2020. márc. 9. 02:46
7/8 A kérdező kommentje:
5# Köszönöm utána nézek.
2020. márc. 9. 02:49
8/8 anonim válasza:
Én is gombával küzdök, hát nem könnyű kiírtani.. Vény nélküli, továbbra is Canesten. Vény köteles meg Travocort és Pimafucort. Most az utóbbival próbálkozok + Fluconazole gyógyszer. K*cs*g candida gomba különösen irritáló jelenség. De még a Betadin is jó rá, ha vény nélküliről van szó, vagy Canesten Plus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!