Hogyan csináljam?
Ugyan nekem nincs aranyerem, de láz- és hányás elleni kúpot tettem már fel.
A kúpnak a végére (fejére) kell egy kis kenőcs, a legjobb a vazelin, de ha úgyis van aranyér kenőcsöd, tegyél rá egy kicsit abból. A másik végét, ahol fogod, ott tartsd papírzsepiben, az puha, és nem csúszik ki a kezed hőjétől. (Meg amikor felteszed, eléggé fel kell nyomni, jobb a puha papírzsepi.)
Ha magadnak adod be, akkor vagy akár ágyon ülve, felhúzott lábakkal, vagy fekve, kissé oldalra fordulva kellene benyomnod, ahogy kényelmesnek érzed.
Csinálhatod a wc-n ülve is, csak arra vigyázz, hogy vissza ne jöjjön, és beleessen a klozetba a kúp.
Tudom, hogy kellemetlen, de el kell lazítanod az izmaid, és a krémes kúpot határozottan feltolni, a végbélbe.
Miután a kettős izomgyűrűn sikerült átnyomnod, össze kell szorítanod a farpofákat, amíg kissé el nem olvad belül a kúp. Ezért jobb inkább ágyban fekve, oldalról. Ha már sikerült feltenni, idővel elolvad, és kész.
Ha netán valakinek szintén aranyere van, és annak a kúpnak a feltevése más technikát igényel, akkor elnézést, és a hozzászólásom tekintsd semmisnek.
Köszönöm szépen a válaszokat!
Sikerült ma fel tennem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!