Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » A makkomon gombas fertozes...

A makkomon gombas fertozes van, nem veszes, de ugy olvastam a Canesten krem jo ra! Segiteni fog?

Figyelt kérdés
2020. jún. 21. 13:54
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Igen, nyugidtan hasznald, az a jo ra. Amig a tubus tart napi 2x. Mosd meg elotte mindig.
2020. jún. 21. 14:06
 2/7 anonim ***** válasza:
71%
A barátnődnek is van, amíg ő nem kezeli ki magát, ide-oda fertőzitek egymást.
2020. jún. 21. 14:11
 3/7 anonim ***** válasza:
54%
Nem a tenyeredtől lett gombás a makkod, azért mondtam a barátnőt.
2020. jún. 21. 14:14
 4/7 anonim ***** válasza:
54%
Akár piszoárba való pisiléstől is lehet összeszedni, nem feltétlenül kell barátnő hozzá.
2020. jún. 21. 16:10
 5/7 anonim ***** válasza:
54%
Ezért nem kell idegennel gumi nélkül dugni.
2020. jún. 21. 16:26
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Gumival is el lehet kapni gombás fertőzést. Én egy ribitől szedtem össze vmi kegyetlen fájdalmas bakteriális fertőzést. Amúgy, ha gomba akkor jó lesz rá. De szerintem az eredeti aloe vera többet ér, gyorsan hat és hatásos. Kb 5 nap alatt levitt egy kínkeserves gyulladást. Ezeknek a canesten meg a többinek meg hosszútávon vannak kellemetlen mellékhatásai.
2020. jún. 23. 13:18
 7/7 anonim ***** válasza:
Kossz hatos az aloeveras tippet 🙏🙏🙏
2020. júl. 18. 22:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!