Körülmetélt férfiak! Ti tapasztaltátok azt amit az alábbi cikkben írnak?
Figyelt kérdés
Na szóval, az alábbi cikkben azt olvasni és látni, hogy a ‘feszes’ metélés után lankadtan kisebbnek tűnik, illetve merevebbnek.
Nyílván azoktól kérdem akiket nem kiskorban metéltek körül és nyílván feszes.
2020. nov. 28. 22:40
1/4 anonim válasza:
Nem tapasztaltam ilyesmit, nekem a teljes fitymát eltávolították, de ettől a hímvesszőn maradt bőr nem lett feszesebb, főleg ugye, hogy elég arra is, hogyha megmerevedik akkor meg megnő. Szóval logikailag se értem.
2/4 anonim válasza:
18 évesen metéltet ismerek, ő direkt nagyon feszesre kérte, és nem mondanám h kisebbnek tűnik, vsizont valóban olyan mintha nyugalmi helyzetben is kicsit merev lenne neki. na persze ezt sok csaj igencsak komázza ...
3/4 anonim válasza:
1
mit nem értesz? az egy dolog ha teljes fitymát eltávolítják, na csak nem mindegy, hogy. azt is lehet jobban vagy kevésbé, na meg a varrást is lehet hátrébb és így feszesebbre vagy nem annyira. épp ezért nagyon egyedi minden metélés.
és ha megmerevedik, akkor a "szükre szabott" bizony kőkeményen fog állni, mármint sokkal jobban, mint egy nem metélt vagy csak enyhén metélt. sőt, olyat is tudok, akinek már kifejezetten fáj, annyira feszül neki, ha merev.
4/4 anonim válasza:
nekem elég feszes, nagyon klasszul meg lett csinálva. az elején szokatlan volt, tényleg mintha mindig kicsit merev lenne, de szerintem ez csak optikai csalódás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!