Aki használ Nebidot, vagy màs tesztoszteron pótló módszert. Tapasztaltatok-e alvásproblémákat?
Olvasd el a gyógyszer tájékoztató útmutatóját .
A mellék hatásoknál alvás problémák is szerepelnek .
Beszélj a dokivak,aki neked ezt felírta .
#3 Nyilván idáig én is eljutottam. A dokinak nincs nagyszámú tapasztalata vele, ezért keresek sorstársakat.
#4. Bár a kérdéshez nem tudtál érdemben hozzászólni, viszont okoskodni sikerült. Esetemben betegség miatt elkerülhetetlen a dolog sajnos.
KÉREK MINDENKIT, A KÉRDÉSRE VÁLASZOLJON, AMENNYIBEN KOMPETENS, NEM VAGYOK KÍVÁNCSI AZ OKOSHÜLYÉKRE. köszönöm.
Alacsony tesztoszteron szint. Hogy mitől, azt nem tudják megmondani, szervi okot Bem találtak. 8-as érték alatt érdemes kezelni, 4-es alatt kell.
Horkolás is jellemző mellékhatás, nekem ez és más sem jelentkezett, de hulla vagyok az esténkénti 2-3x 0,5-1 órányi alvástól.
Nem tesztoszteron pótlás céljából hanem testépítő célok miatt használtam már tesztoszteront addigi 8-10 óra alvásból lett 4-6 óra.Mondjuk engem nem zavart.. :)
Mennyit alszol ?!
Alacsony tesztó szinted miatt kapod vagy valami nemváltás van a háttérben ?
Nem trolkodásból kérdezem.
Egyébként szélsőséges esetekben sok reakciója lehet a szervezetednek amit az orvosok se tudnak megmondani előre feltétlenül...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!