Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Normális, ha ennyi idősen...

Normális, ha ennyi idősen here fájdalmat tapasztaltam?

Figyelt kérdés

22 vagyok. Nem rég voltam urulógushoz, here fájdalom miatt. Írt fel gyógyszert jóindulatú prosztata megnagyobbodásra és gyulladásra is.

Van akinek ennyi idősen már előfordult? Mitől alakul ki ez?

2019. ápr. 5. 17:24
 1/8 A kérdező kommentje:
Aktív szexuális életem van, a partner állandó.
2019. ápr. 5. 17:24
 2/8 anonim ***** válasza:
56%
Az ember gyakran here fájdalomként írja le, ami tulajdonképpen inkább egy herébe, alhasba lesugárzó fájás és amit ínhúzódás, hasfali feszítés, csípőizületi probléma is előidézhet.
2019. ápr. 5. 17:30
 3/8 anonim ***** válasza:
27%

22 évesen kicsit túlzásnak tartom a p,megnagyobbodás tünetét .Ennek megjelenését 35 éves kor utánra írják a szakkönyvek is .Szerintem a doki nem tudta mire vélni a fájdalmat,de valamit csak kellett mondani,mert azért orvos .

Felírt valami gyenge készitményt,aminek hatását úgy sem fogod érezni .

2019. ápr. 5. 17:34
 4/8 anonim ***** válasza:
10%

Meg is vizsgált vagy csak úgy találomra mondta a prosztatamegnagyobbodást?

Egyébként a here fájdalomnak millió oka lehet. Ahogy fentebb is írták, leggyakrabban csak kisugárzó fájdalom, tehát nem is a herével van gond. Férjem pl évekig járt orvosról orvosra az időszakosan jelentkező fájdalom miatt, mire kiderült, hogy szimpla veseköve van.

2019. ápr. 5. 17:52
 5/8 anonim ***** válasza:
0%

22 évesen kizárható a vesekő, prosztatakő.

Milyen melót végzel? Nem emelsz túl nagy súlyokat?

2019. ápr. 5. 22:17
 6/8 anonim ***** válasza:
56%
De ezt miért nem az orvostól kérdezted meg könyörgöm? Attól hogy a BPH 35 fölött jellemző, még nem jelenti, hogy 20 éves korban nem fordulhat elő. Szerintetek az orvos csak rácsapott a hasára és mondott valamit vagy mi? Arról nem is beszélve, hogy a megnagyobbodás a gyulladás következménye is lehet.
2019. ápr. 5. 23:11
 7/8 anonim ***** válasza:
5ös válaszoló: kizàrható a vesekő? A 3 éves lányomnak 3mm-es veseköve van! Jó nagy butaságot írtál.....
2019. ápr. 6. 13:45
 8/8 anonim ***** válasza:

A prosztatagyulladás okozta fájdalom általában nem sugárzik a herékbe, hanem tipikusan erős gátfájdalomként jelentkezik. A "jóindulatú prosztata megnagyobbodás" 22 évesen gyakorlatilag kizárható, de mindenképpen kell legalább egy UH vizsgálat, vagy gyulladás gyanú esetén legalább egy labor, enélkül gyógyszert írni - kvázi hasraütésre - már-már sarlatánság.

Vesekő lehetséges, de ezt is UH-val kéne igazolni.

Szóval egyelőre nem igazán értem, az orvos mi alapján állította fel a diagnózist..

2019. ápr. 7. 11:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!