Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Férfiak! Otthon miért nem...

Férfiak! Otthon miért nem ülve pisiltek?

Figyelt kérdés
Nem lenne kényelmesebb és tisztább is leülni? Ahelyett, hogy fröcsög a pisi a WC mellé vagy mögé.
2020. nov. 15. 18:05
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
61%
Az már rég rossz ha egy nő macsózásnak tartja ha egy férfi állva pisil. Ott valami komoly rendszerhiba van a toronyban.
2020. nov. 15. 18:39
 22/38 anonim ***** válasza:
53%
A rendszerhiba ott van amit valaki írt, hogy egyes pasik az állva pisiléstől tartják magukat férfinak.
2020. nov. 15. 18:42
 23/38 anonim ***** válasza:
27%
Azzal csak viccelni akartam 22-es. Azt hiszem nem igazán megy nekem a szarkazmus... na maj máskor
2020. nov. 15. 18:50
 24/38 anonim ***** válasza:
0%
23, azt nem te írtad. Nem egyeznek a pipáitok, de ne zavarjon...
2020. nov. 15. 18:56
 25/38 anonim ***** válasza:
15%
Én nem is jövök össze akárkivel, a magas intelligencia és a személyes higiénia alap. Öröm lehet együtt élni veled .
2020. nov. 15. 19:18
 26/38 anonim ***** válasza:
100%
Állva, én takaríttok. Meg volt amikor ülve nem is ment volna.
2020. nov. 15. 19:20
 27/38 anonim ***** válasza:
0%

25, igen, öröm :) Mert a páromnak mindent megadok.

De nyilván ezek szerint te ezeknek a feltételeknek nem felelsz meg, és ezért magad is azokat a nőket preferálod akik soha életükben nem olvastak el egy könyvet mert attól fájna a kis fejük, összefekszenek egy fél várossal, és nem tartják fontosnak a tisztaságot. De ezzel nincs is baj, a te párkeresési preferenciáid az én életemet semmilyen szinten nem érintik :)

2020. nov. 15. 19:22
 28/38 anonim ***** válasza:
34%

Az a helyzet, hogy általában a nők egy jelentős része aki ilyen magas intelligencia dumával jönnek az intelligenciát mint kívülállók szemlélik csak, és egy primitív műmájer a hapsijuk, aki csumpi 100-as IQ-val próbál okoskodni.

Egy intelligens nő pontosan tudja, hogy a vizelésnek köze sincsen az intelligenciához.

2020. nov. 15. 19:25
 29/38 anonim ***** válasza:
27%
Miért 27-es, te mit olvastál? Gondolom ponyvát.
2020. nov. 15. 19:26
 30/38 anonim ***** válasza:
0%

Ne rólam szóljon már a téma :) Ha ennyire érdekel, a párom biológus, én pedig webfejlesztő vagyok. Az olvasmányaimat nem tudnám felsorolni, de igen, volt köztük pár ponyva is természetesen. Nem sok, de akadt.

Tipikus amúgy mikor valaki azzal tereli el a témát hogy elkezd személyeskedni azzal aki az érzékeny pontjára tapintott.

De én ezennel ki is szállok ebből a mentális homokozóból, mert érzem hogy még ennél is van lejjebb de oda már nem szándékozom veletek menni :)

További kellemes frusztrációlevezetést mindenkinek :)

2020. nov. 15. 19:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!