Férfiak! Otthon miért nem ülve pisiltek?
25, igen, öröm :) Mert a páromnak mindent megadok.
De nyilván ezek szerint te ezeknek a feltételeknek nem felelsz meg, és ezért magad is azokat a nőket preferálod akik soha életükben nem olvastak el egy könyvet mert attól fájna a kis fejük, összefekszenek egy fél várossal, és nem tartják fontosnak a tisztaságot. De ezzel nincs is baj, a te párkeresési preferenciáid az én életemet semmilyen szinten nem érintik :)
Az a helyzet, hogy általában a nők egy jelentős része aki ilyen magas intelligencia dumával jönnek az intelligenciát mint kívülállók szemlélik csak, és egy primitív műmájer a hapsijuk, aki csumpi 100-as IQ-val próbál okoskodni.
Egy intelligens nő pontosan tudja, hogy a vizelésnek köze sincsen az intelligenciához.
Ne rólam szóljon már a téma :) Ha ennyire érdekel, a párom biológus, én pedig webfejlesztő vagyok. Az olvasmányaimat nem tudnám felsorolni, de igen, volt köztük pár ponyva is természetesen. Nem sok, de akadt.
Tipikus amúgy mikor valaki azzal tereli el a témát hogy elkezd személyeskedni azzal aki az érzékeny pontjára tapintott.
De én ezennel ki is szállok ebből a mentális homokozóból, mert érzem hogy még ennél is van lejjebb de oda már nem szándékozom veletek menni :)
További kellemes frusztrációlevezetést mindenkinek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!