Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Férfiak! Otthon miért nem...

Férfiak! Otthon miért nem ülve pisiltek?

Figyelt kérdés
Nem lenne kényelmesebb és tisztább is leülni? Ahelyett, hogy fröcsög a pisi a WC mellé vagy mögé.
2020. nov. 15. 18:05
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
59%
Tőlem pisilhet állva de akkor ne nekem kelljen utánna a wc-t a csempét letakarítani..
2020. nov. 15. 18:20
 12/38 anonim ***** válasza:
37%
# 11 Már értem miért pisilnek nálad a férfiak ülve. Domestic dragon
2020. nov. 15. 18:22
 13/38 anonim ***** válasza:
60%
Kedves Feyd, nem kérek a hülyézős privátjaidból, köszi.
2020. nov. 15. 18:24
 14/38 anonim ***** válasza:
78%
Elárulok egy titkot: mosdóba pisilünk, és így a fröcsölés probléma megoldva, és kevesebb víz is fogy..
 15/38 anonim ***** válasza:
64%
Nem pisilek mellé,mert nem vagyok kancsal.
 16/38 anonim ***** válasza:
45%
12 Nem csak nyilván a fiúk is tudják hogy akármennyire is céloznak igy jobban megy mindenfele és ha ezt meglehet előzni (márpedig nem nagy dolog letenni a fenekét) akkor ha már én takarítok akkor legyenek annyira tapintatosak hogy megspórolják nekem azt hogy mindenhonnan mossam le a pisit
2020. nov. 15. 18:26
 17/38 anonim ***** válasza:
71%

Ilyet még csak kérdezni sem szabad! :D

Állva pisilni annyit tesz, mint férfinak lenni. Aki meg nem tud célozni, az tanuljon meg.

2020. nov. 15. 18:26
 18/38 anonim ***** válasza:
88%

"igen, az igényes ülve pisil,"

Max a feministák által kiherélt. Én egyenrangúnak tekintem a nőket de azt rohadtul ne akarja megmondani nekem senki, hogyan vizeljek!

2020. nov. 15. 18:27
 19/38 anonim ***** válasza:
54%

Nem vagyok feminista és soha egy pasimnak sem mondtam meg, hogy pisiljen. Egyszerűen megfigyeltem hogy eddig mind ülve pisilt, bár én nem is jövök össze akárkivel, a magas intelligencia és a személyes higiénia alap 🤷‍♀️

Az viszont nagy igazság hogy az igazi férfinak nincs rá szüksége hogy macsózzon. Azt azok szoktak akik nem teljesen magabiztosak.

2020. nov. 15. 18:30
 20/38 anonim ***** válasza:
37%
Istenem mennyi idiota kan van itt. Hat ha ti csak ettol erzitek ferfinak magatokat en nem veszem el ezt az örömöt tőletek😅 viszont ehhez nem kell nagy esz hogy akarmennyire is celoztok igen is frocskolodik szet. Ha egy kannabol ontod a foldre a vizet akkor is a viz kiaramlasanak sebessegetol a különböző halmazallapottol stb visszacsapodik
2020. nov. 15. 18:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!