Férfiak! Számotokra nem bizarr, hogy egymás mellett, más férfiak szeme láttára pisiltek?
Figyelt kérdés
2019. aug. 7. 19:06
1/11 anonim válasza:
Egyáltalán nem. Nem nézem másét más sem nézi az enyém.
3/11 anonim válasza:
Rengeteg olyan munka helyi zuhanyzó,termál fürdő,strand van,ahol közös zuhanyzók vannak.Egymás szeme láttára tisztálkodik mindenki .Még senkiét sem harapták le .
4/11 anonim válasza:
Hölgyek, ti is egymás mellett pisiltek a fülkékben.
5/11 anonim válasza:
Akit ez zavar,ne menjen ilyen helyekre .
Engedje le finoman a nadrág szárán .
6/11 anonim válasza:
nem bizarr. ezt szoktuk meg. ebben szocializálódtunk.
sok helyen a piszoár mellett van válaszcsempe vagy hogy hívják, de máshol nem.
beállunk, kivesszük, mereven egyenesen előre nézünk és pisilünk.
a wcben semmi szemkontaktus még ki-befelé menet sem.
végzünk, kézmos, kimegy.
kb úgy tíz éve még volt "pisigörcsöm", azaz ha volt benn más és csendben volt mindenki nem tudtam pisilni de ezen túllendültem
7/11 anonim válasza:
A férfi WC-ben is van fülke, cicus. Igaz, hogy ilyenkor kénytelen vagyok a homárok falra írkált üzeneteit olvasgatni, de legalább nem bámulják a pötschöm. :)
8/11 anonim válasza:
Már a kérdést sem értem. Bemegyek,pisilek, ennyi. A férfi wc k,vagyis a pisoárok mindig is ilyenek voltak, ott nem egymás faxát nézegetjük,ha meg valaki mégis, akkor az az ő baja. Ha valaki észreveszi, jól orrba veri.
9/11 anonim válasza:
jó jó ne menjen fel a pumpa :D
mi pasik meg azt nem értjük hogy ti csajok minek kisérgetitek egymást a "mosdóba" (ami amúgy budi,na)
örök rejtélyek ezek
10/11 anonim válasza:
en speciel nem tudok ugy,ha mellettem áll valaki,meg akkor sem ,ha nagyon kell pisilnem,,tök szar..mindeg be kell menenm egy wc kabinba
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!