Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Szerintetek ez normális így?...

Szerintetek ez normális így? Másnak is ilyen?

Figyelt kérdés

27 éves vagyok. Lehet, hogy furcsa a kérdés, de méretbeli problémám lenne. Izgalmi állapotban teljesen normális/átlagos a péniszem, nem is panaszkodott még senki. Viszont nyugalmi állapotban ritkán van normális mérete, általában a nyugalmi állapotban nagyon nagyon kicsi. Meglepően kicsi, kisfiú/kisbaba méretű is akár. Vékony is, rövid is.

Persze a szexuális életben nincsen jelentősége, mert amikor kell mindig megnő, csak eléggé aggaszt, hogy ha bárhol egyszer le kell akár más miatt vetkőzni (kórház, orvos, műtét, stb) akkor nagyon ciki lesz, hogy csak ekkora, hiába normális méretű merevedéskor.

Köszönöm a segítő válaszokat!

2020. nov. 3. 18:50
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Normális. "Vérpéniszed" van, ami merevedéskor a többszörösére is megnőhet.
2020. nov. 3. 18:53
 2/13 anonim ***** válasza:
70%
Örülj neki. Nekem lankadtan is 10cm, és állandóan igazgatni kell, sehogy sem fér el rendesen.
2020. nov. 3. 19:39
 3/13 A kérdező kommentje:
Azért örülni nem fogok, de nem is irigyellek :D csak attól még nagyon kellemetlennek érzem a dolgot.. nem sportolok, de akinek pl hasonló gondja van mint nekem, annak nem ciki mondjuk öltözőben zuhanyzáskor ez? hogy egy 3 cm hosszú 1 cm valami lóg a lába között? nyilván mindenki csak azt látja olyankor, hogy milyen kicsi, azt hogy normál méretre megnőhet, azt nem látják/tudják.
2020. nov. 3. 19:57
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is ez a problémám.

Verpenisszel nem tudsz mit kezdeni, fogadj el, hogy ilyen vagy.

Abban igazat adok, hogy cikinek érzi magát, ha valaki meglátja hogy milyen kicsi... :/

2020. nov. 4. 02:59
 5/13 anonim ***** válasza:
41%
Fogyni probaltal mar? Ha Eltunik a zsirparna, akkor nem fogja nagyon eltakarni a peniszt.
2020. nov. 4. 03:00
 6/13 anonim ***** válasza:
82%
Semmi kellemetlen nincs benne. Amioor kórházban vagy orvos előtt le kell vetkőzni, akkor pedig hidd el ez lesz a legkisebb problémád, na meg a doki sem ezzel fog foglalkozni
2020. nov. 4. 06:21
 7/13 anonim ***** válasza:
67%
tudom nem vigasztal de az se jó amikor a husp..m lesik tusolóba. Amugy meg az nem nő háromszorosára ha merev
2020. nov. 4. 08:53
 8/13 anonim ***** válasza:
71%
Mi ebben a probléma ? Hideg víz esetén alig lehet kibányászni a testüregből, még ha sürgető vizelési inger lép is fel. Így alkotta meg a természet.
2020. nov. 4. 16:12
 9/13 anonim ***** válasza:
82%

Sajna nekem is ilyen, ez nem számit problémának

Az a lényeg, hogy megfelelő alkalomnál jól működik.

A női kéz és száj, naggyá varázsolja. Lovaggá üti. 🦹‍♀️

Jobb mint a hús penna, mert az aig nő izgalmi állapotban, csak nagyon kicsit.

2020. nov. 4. 16:20
 10/13 anonim ***** válasza:
81%
Ne izgulj, nem vagy egyedül ezzel a "problémával". Mindenkinek ilyen, akinek "vérpénisze" van. Ha hideg van, szinte eltűnik.
2020. nov. 4. 16:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!