Szuperpocok kérdése:
Miért nem nő normálisan a szakállam? Másnak is így nő?
Figyelt kérdés
Pár hete növesztem a szakállamat, a sűrűségével és a növekedésével sincsen bajom. Viszont a színével annál inkább...a szakállam legtöbb szőrszála világos, szőkés színű, és csak elvétve van pár olyan hajszál aminek a színe megegyezik a hajaméval (barna). Ettől úgy néz ki az arcom mintha maszatos lenne, és nem szakállas. Elég undorító. Van olyan akinek hasonló?2014. okt. 7. 14:38
1/3 anonim válasza:
A szakállad színe nem feltétlenül ugyanolyan, mint a hajad színe! Ez teljesen normális! Ha jobban megnézed, ugyan ez igaz a testeden található többi szőrre is.
2/3 A kérdező kommentje:
Igen, ezt pont most olvastam én is :)
De akkor szerint feladom a próbálkozást, mert nagyon ronda...
2014. okt. 7. 15:13
3/3 anonim válasza:
Ha így nem tetszik, akkor ez a legegyszerűbb megoldás. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!