Más is parázik a prosztata vizsgálattól? Ma délután megyek urológushoz, és eléggé parázok ettől a vizsgálattól. Nem lehet valahogy helyettesíteni ezt a vizsgálatot?
Figyelt kérdés
2020. okt. 16. 14:04
21/27 anonim válasza:
#19, a méhszájat a kenetvételhez sem feszítik szét (abortusznál kitágítják valamennyire, de az más). A hüvelybemenetre vonatkozóan igazad lenne.
22/27 A kérdező kommentje:
20# Hát túl vagyok rajta, megvizsgálta a prosztatámat is,nem volt kellemes. Fájni egyáltalán nem fájt, de viszont eléggé durva volt a doki szerintem. Csütörtökön vissza kell mennem kontrollra, azt mondta nem ártana ha megismételné a vizsgálatot, de sztem az áll mögötte hogy fizessek mégegyszer.
2020. okt. 17. 11:31
23/27 anonim válasza:
Mint a fogorvosi szék csak fordított pózban és térdelve hogy a lukad legyen az orvos felé. Beken krémmel vagy síkosítóval és benyúl a végbeledbe. Szoktak betenni egy csövet is, mint a tölcsér és azon kukkant be. Ha úgy ér hozzád hogy jól esik akkor még merevedésed is lehet. Az kissé kellemetlen, de ne foglalkozz vele, ő orvos, nem azt fogja nézni hogy áll a cerka.
24/27 A kérdező kommentje:
23#
Már megvolt a vizsgálat.
Nem volt semmilyen cső.
Szorosan oda kellet állnom a vizsgáló ágy elé, és ráhasalni (utólag értem miért kellett szorosan, ne tudjak "menekülni" amikor benyúl). Utánna bekente az ujját, majd közölte hogy lazuljak el. Utánna egy határozott mozdulattal felnyúlt, én akkorát szorítottam rá az ágyra, azt hittem a kezembe marad.. Nem gondoltam, hogy ilyen méllyre nyúlnak.. Kb 1,5p volt a prosztata vizsgálat, fájni tényleg nem fájt, de viszont eléggé kíméletlen egy vizsgálat az biztos.
2020. okt. 18. 17:51
25/27 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy valaha is akarni fogom...
26/27 anonim válasza:
Kedves kérdező! Ahány orvos annyi fajta megoldás. A lényeg hogy átestél rajta.
27/27 anonim válasza:
Az orvostudomány szégyene, hogy még mindig így vizsgálnak..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!