Más is parázik a prosztata vizsgálattól? Ma délután megyek urológushoz, és eléggé parázok ettől a vizsgálattól. Nem lehet valahogy helyettesíteni ezt a vizsgálatot?
Sportból adódóan elég gyakran éri ütés a heréimet, eddig nem tudtam rávenni magamat, de múlthét pénteken eléggé erősen megrúgtak véletlenül és így muszály elmenni vele. Magán orvoshoz megyek, és ott ilyen "általános" vizsgálat van feltüntve, és ahhoz a prosztata vizsgálat is oda van írva.
De viszont mostanra már csak enyhén fáj, de még most ha picit erősebben megnyomódik a herém érzek hasító fájdalmat a végbelem felől.
Nem tudom, mit lehet erre válaszolni. Ez olyasvalami amin előbb-utóbb minden férfinak át kell esnie. Nekem nem fájt, csak kellemetlen volt. Van, aki picit szédeleg utána. A doki ráléptet egy kis sámlira, romantikusan felfektet a vizsgálóasztalra, hallod csattanni a gumikesztyűt, hallod nyomódni a síkosítót, és behatol. Megnyomkodja a prosztatád két oldalát és utána el kell menni pisilni (hogy látszódjon, a prosztatából került-e valami baci a húgyhólyagba). Van olyan aki még élvezi is, pont nemrég volt elég nagy hír hogy Amerikában egy amúgy vészesen homofób csávó elment prosztatavizsgálatra, annyira bejött neki hogy elélvezett tőle, majd úgy elszégyellte ettől magát hogy elővett egy fegyvert és lelőtte az orvost amiért az "megrontotta".
Örülj, hogy nem katétert készülnek belédvezetni, egy autóbaleset után bennem már az is volt, hát...Inkább vállalnék 10 óra prosztatavizsgálatot, mint azt a rohadt katétert még egyszer.
5#
Mi vár rám......😨
Így elmondás alapján is nagyon gáz, remélem ki lehet hagyni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!