Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Más is parázik a prosztata...

Más is parázik a prosztata vizsgálattól? Ma délután megyek urológushoz, és eléggé parázok ettől a vizsgálattól. Nem lehet valahogy helyettesíteni ezt a vizsgálatot?

Figyelt kérdés

2020. okt. 16. 14:04
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
100%
De amúgy ha a heréid sérültek, akkor egyáltalán nem biztos, hogy meg kell néznie az orvosnak a prosztatát is. Ha szükségesnek látja, akkor is mondhatsz nemet, csak a saját egészséged érdekében tennéd jól, ha belemennél.
2020. okt. 16. 15:21
 12/27 A kérdező kommentje:

9#

Elhiszem, hogy a nőgyógyászati vizsgálat sokkal rosszabb, minden elismerésem azoké akik rendszeresen járnak.

2020. okt. 16. 15:42
 13/27 anonim ***** válasza:
22%
Miért lenne rosszabb a nőgyógyászati vizsgálat? A hüvely bemenetként is szolgál, míg az ánusz nem, így nyilván világos, melyik a kellemetlenebb.
2020. okt. 16. 15:51
 14/27 anonim ***** válasza:
100%
13-as, teljesen mas, ha egy farok van benned, mint egy eleg nagy orvosi eszkoz, plusz meg kezi vizsgalatnal az orvos “fel” keze. Rakszuresnel meg konkretan megkapargatnak ott bent, hogy mintat tudjanak venni, na az sem olyan erzes, mintha epp dugnanak. Nem rosszabb az egyik a masiknal, hanem mindketto kellemetlen.
2020. okt. 16. 16:30
 15/27 anonim ***** válasza:
0%

Hagyd ki nyugodtan. Nem igaz, hogy ezen át kell esni, ez egy ilyen mai modern duma csak. A modern metroszexuális ficsúrok majd biztosan mennek ha kell ha nem. Mert olyan trendi.

Szóval, semmi gáz, kihagyhatod, illetve kérheted, hogy ne legyen.

2020. okt. 16. 16:52
 16/27 anonim ***** válasza:
36%
en egyszer voltam,kivancsi voltam milyen ha bedugja az ujjat,de olyan gyors volt ,hogy szinte csalodtam...semmi nem fáj,nem ereztem rosszat..lennék sportorvos az tuti :P
2020. okt. 16. 17:48
 17/27 anonim ***** válasza:
84%
Rákot előzhet meg, a szűrés fontos, nem érdemes kihagyni.
2020. okt. 16. 20:15
 18/27 anonim ***** válasza:
47%

17:

Nem előzi meg a rákot... Ha így lenne, tömött sorokban mennének a népek bepucsítani...

A korai felismerésben lehet szerepe.

2020. okt. 16. 21:39
 19/27 anonim ***** válasza:
100%
13-mas kedves. Nem szoktak a mehszajat szetfesziteni maskor. Sem szex, sem semmi kozben. Nem tudod, hogy mirol nyilvanitasz velemenyt.
2020. okt. 16. 23:57
 20/27 anonim ***** válasza:
Na átvészelted?:)
2020. okt. 17. 01:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!