Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Ennek mi lehet az oka?

Ennek mi lehet az oka?

Figyelt kérdés
Kb 2 órás film nézése közben legalább 10x kellett mennem wc-re. Voltam vele háziorvosnál, csinált egy vizsgálatot, azt mondta nem vagyok cukros, de a jelenlegi vírus helyzet miatt azt mondta inkább ne menjek kórházba. Ennek már több hónapja, azóta nem foglalkoztam vele. Egy ideig nem volt semmi, de most megint előjött. 18 évesen még tudnom se kéne róla, hogy ilyen létezik.
2020. okt. 6. 18:33
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

Azóta voltam urológusnál is, megvizsgált, felnyúlt hátra is. Felírt 10 ezer forint értékben gyógyszereket és azok már mind elfogytak, de amúgy rohadt sokat írt fel. Ugyanúgy fennáll a probléma 🙂

Ez már a 3. Alkalom, hogy orvoshoz mentem vele. Ilyenkor mit lehet csinálni? 🙂

2021. júl. 4. 22:48
 12/18 anonim ***** válasza:
Keress másik orvost. Nagy eséllyel azt sem tudja mi bajod. A gyógyszert megveszed, ezért ő zsíros pénzeket kap. Ha ez sem segít, alternatív módszerek. Ehhez módjuk az sem ártana, ha valaki tudna diagnosztizálni a bajodat
2021. aug. 4. 22:23
 13/18 A kérdező kommentje:
Voltam vérvételen is, ott is azt mondták semmi bajom.
2021. aug. 4. 23:18
 14/18 A kérdező kommentje:
Hova menjek még? Már mindenhol voltam, házi orvosnál, gyerekorvosnál, urológián. Hova lehet még menni? Mindenhol azt mondták egészséges vagyok, gyógyszereket írtak csak fel, amik nem használtak(húgyúti fertőzésre). Talán prosztata megnagyobbodás? Nincs már több ötletem...
2021. aug. 7. 23:20
 15/18 A kérdező kommentje:
Menjek másik városba orvoshoz, vagy mit csináljak? Múltkor unikanővéremnél aludtam, 4x mentem el wcre este, ő egyszer sem. Ez tuti nem normális. És nem is írtam nagyon semmit, csak egy üveg vitaminos tablettát feloldva vízben, de azt se lefekvés előtt közvetlenül.
2021. aug. 7. 23:22
 16/18 anonim ***** válasza:
Hátha, bár én nem próbáltam: [link]
2021. aug. 8. 00:30
 17/18 anonim ***** válasza:
Létezik a kínai gyógyászat vagy az arjuveda.Ott test lélek szellem szinten néznek
2021. aug. 8. 10:57
 18/18 anonim ***** válasza:
Alternatív módszernek én a P r á n a n a d i t tudom javasolni. Ezt ismerem. Minden városban van kezelő, sok helyen tartanak tanfolyamot is. Ott megtanulod alkalmazni a módszert magadon.
2021. aug. 9. 09:43
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!