Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Ennek mi lehet az oka?

Ennek mi lehet az oka?

Figyelt kérdés
Kb 2 órás film nézése közben legalább 10x kellett mennem wc-re. Voltam vele háziorvosnál, csinált egy vizsgálatot, azt mondta nem vagyok cukros, de a jelenlegi vírus helyzet miatt azt mondta inkább ne menjek kórházba. Ennek már több hónapja, azóta nem foglalkoztam vele. Egy ideig nem volt semmi, de most megint előjött. 18 évesen még tudnom se kéne róla, hogy ilyen létezik.
2020. okt. 6. 18:33
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Felfáztál. Vagy legalábbis az is hasonló tünettel jár.
2020. okt. 6. 18:43
 2/18 anonim ***** válasza:

Vizelet mintát kellene laborba küldeni, mert valószínű, hogy a prosztatát gyulladt be és antibiotikum vagy valamilyen gyógyszer kellene.

Házi módszerekkel is tudsz segíteni, pl vörös áfonya.

2020. okt. 7. 03:50
 3/18 anonim ***** válasza:
Lehet h felfaztal, ami nem korfuggo. Urologiara el kell menni es ki kell kezeltetni,ha jol tudom nem kell beutalo de ennek nezz utana.
2020. okt. 12. 07:52
 4/18 A kérdező kommentje:
Azóta voltam mégegyszer orvosnál, de ez már nem most volt, pár hónapja. Szintén kértek vizelet mintát, azt mondták nincs semmi bajom, mindenesetre adtak ilyen antibiotikumos port, ami húgyúti fertőzésekre van. Egyáltalán nem használt, ugyanúgy fenáll a tünet. Egyébként alapvetően úgy vettem észre, hogy leginkább a cukros üdítők elfogyasztása után jelentkezik, de az orvos meg azt mondta, hogy nem vagyok cukorbeteg. Azért is kellemetlen, mert náluk a víznek kb. ihatatlan íze van, ezért szoktam inkább üdítőket inni, de mostanában inkább tejet szoktam. Most ahogy ittam egy kis kólát, egyből 5 percenként kell járnom, már konkrétan váza van behozva, mert folyamatosan ki-be járkálnék. Csak nem értem, ha elvileg nem vagyok cukorbeteg, akkor miért váltják ki ezt az üdítők, amit utoljára ittam az pedig alapból édesítőszeres.
2021. jan. 21. 07:03
 5/18 anonim ***** válasza:

Azt ne mondd nekem hogy a kóla és a többi üdítő jobban megéri anyagilag mint venni 4 zsugor ásványvizet. 1 kóla 350 Ft egy ásványvíz 100 Ft.

A kóla egyébként is koffeint tartalmaz ami vízhajtó hatású.

2021. jan. 21. 07:12
 6/18 A kérdező kommentje:
Nem kólán élek. Ettől függetlenül azt gondolom, hogy egy egészséges ember, akinek semmi baja, nem produkál ilyen tüneteket, csak mert iszik pár korty kólát. Valamint más üdítők is ugyanezt eredményezik, amik nem tartalmaznak koffeint.
2021. jan. 21. 07:55
 7/18 anonim ***** válasza:
Vagy elmész egy másik orvoshoz, vagy abbahagyod azt mi ezt váltja ki. Más választásod nincs.
2021. jan. 21. 07:57
 8/18 anonim ***** válasza:
Nekem a harmadik orvos jott ra, h mi a bajom (nem urologiai problema volt), es tobb ismerosom is hasonlot tapasztalt. En elmennek egy masik dokihoz.
2021. jan. 21. 08:38
 9/18 anonim ***** válasza:
Előttem íróknak igaza lehet. Sajnos nannak olyan orvosok akik nem veszika fáradságot hogy jobban utánnanézzenek mi a probléma. Keress fel egy másikat.
2021. jan. 22. 12:12
 10/18 anonim ***** válasza:
100%
Autoimmun vesediszreguláció lehet a háttérben. Sajnos az orvosi protokoll jelenleg nem még tartalmazza ezeket az új eredményeket.
2021. jan. 22. 17:41
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!