Más túlsúlyos férfinek is gondot okoz a sport egyedül?
Testmozgást nem másért és nem úgy kell végezni, hogy más motiváljon. Nem azért kell elmenni úszni amikor neked nincs kedved, mert gáz lenne lemondani aznap már, hanem mert van egy célod.
Ha önmagadban nem tetted le a voksot az életmódváltás, a sportolás mellett, akkor nem akarlak elkeseríteni, de hiába a társaság, abba fogod hagyni egy idő után. A sportra mégha csak hobbiszintű dolog is, teljesen igaz az a mondás, hogy fejben dől el.
Nem tudom mi a jobb. Nagyon meghíztam az elmúlt pár évben a párkapcsolatomban. Ezért gondoltam összebeszélek egyik barátommal aki szintén eléggé elengedte magát mostanában. De nem vagyok előrébb.
Egyedül nincs motivációm. Vele viszont mindig kitalálja valamelyikünk, hogy lépjünk le hamarabb. Aztán az edzésre hivatkozva sokszor jól bekajálunk valahol.
Kb 3 hónapja járunk "edzeni", de mindketten híztunk is még pár kilót.
Lehet inkább olyan partnert lenne érdemes találni, aki jó kondiban van.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!