Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Miért érzékeny túlságosan a...

Miért érzékeny túlságosan a makk? Mi a megoldás rá?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Egy ideje már zavar, hogy ha lehúzom a fitymát és hozzá érek a makkhoz nagyon ingerlékeny. Mi lehet rá a megoldás? Egy weboldalon néztem hogy lidocain krémmel kenjem, most azt fogom elkezdeni, hatásos?

Javaslatok?

16F

2020. okt. 1. 14:47
 1/10 anonim ***** válasza:
Milyen ertelemben erzekeny? Faj, kellemetlen, ha hozzaersz?
2020. okt. 1. 14:49
 2/10 A kérdező kommentje:
Kellemetlen, szúrós érzés.
2020. okt. 1. 14:51
 3/10 anonim ***** válasza:
Akkor az valamilyen fertozes lesz, lidocainnal veletlenul se kend. Probalkozhatsz esetleg canestennel, de nem biztos, hogy gomba, en inkabb az orvost ajanlanam.
2020. okt. 1. 14:56
 4/10 A kérdező kommentje:
Elég régóta van ez, de csak most kezdtem el foglalkozni vele. Biztosan valami rossz? Nem csak kevés inger az évek alatt?
2020. okt. 1. 15:01
 5/10 anonim ***** válasza:
Én nem kenném semmivel! Bőven elég, ha kicsit több inger éri! Mosakodásnál érj nyugodtan hozzá, ahogy a tested többi részéhez! Aztán meg is törölheted óvatosan! Már ennyitől is sokat javulhat a túlzott érzékenység. A lidokain elég drasztikus megoldás lenne.
2020. okt. 1. 15:08
 6/10 A kérdező kommentje:
Értem, mosakodásnál hozzá szeretnék érni (hozzá is szoktam minimálisan) de tényleg nagyon kellemetlen érzés megtörölni meg úgy szoktam hogy körbecsavarom egy törölközővel. Általában ennyit szoktam "ingerelni".
2020. okt. 1. 15:12
 7/10 anonim ***** válasza:
Ez nem normalis, nem hiszem el, hogy barkinek is az lenne. Egyertelmu, hogy valami gond van, nem kellene, hogy ennyire erzekeny legyen, fajjon.
2020. okt. 1. 15:17
 8/10 anonim ***** válasza:
Próbálkozz lassan és fokozatosan! Előbb-utóbb menni fog az és az a kellemetlen érzés is mérséklődik majd!
2020. okt. 1. 15:18
 9/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2020. okt. 1. 15:21
 10/10 anonim ***** válasza:
sikosítóval maszturbálj
2020. okt. 6. 16:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!