Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Ez a méret rendben van? Fog...

Ez a méret rendben van? Fog még nőni?

Figyelt kérdés

11 cm állva a péniszem. Lankadtan kb 5 cm. Fog ez még nőni? Pumpa segíthet? Nőhet még? Ez a mért milyennek számít. Szörős vagyok már, arcomon is, végtagok is, ha ez befolyásol valamit. 5 cm vastag. Mit nevezünk kerületének, azt hogyan mérjük, óvszert hogyan kell választani méret alapján, azt hogy kell mérni, hogy mekkora kell?

16/F

2020. szept. 27. 14:49
 1/9 anonim ***** válasza:
84%
Fiatal vagy, szóval még nőhet, de ha ekkora marad, a boldog nemi élethez már most is elegendő a méreted, éppen ezért se pumpát, se csodát ígérő módszereket vagy tablettákat ne próbálj ki, mert csak fölöslegesen árthatsz vele az egészségednek!
2020. szept. 27. 14:51
 2/9 anonim ***** válasza:
62%

11 cm hosszú és 5 cm vastag mereven? Elég fura formájú lehet.

De minden bizonnyal fog még nőni, nyugodj meg!

2020. szept. 27. 14:52
 3/9 anonim ***** válasza:
82%
Picit hosszabodhat, de nem kell vele foglalkozni, ez egy átlagos méret, classic durex-et ajánlom :)
2020. szept. 27. 14:59
 4/9 anonim ***** válasza:
57%

Nekem 12.5 cm és én kicsinek érzem, igazából lány is aki már mert velem őszinte lenni, az annak tartotta.

De nagyon fontos, hogy így elfogad magad, ezen nem tudsz változtatni.

Örüljünk annak, hogy nem kisebb 3-4 cm-el.

Ez egy átlag nőnek egy kicsit lelombozó, kiábrándító méret lehet, de a hüvelyi orgazmus okozásához mindenképpen elég és az a lényeg meg a szerelem...

Illetve sok nő nem is képes hüvelyi orgazmusra, így náluk totál mindegy a méret, a csiklóját kell izgatni.

Ne akard nagyobbítani, mert könnyen rá mehet az egészséged!

Amúgy nem tartom kizártnak hogy rosszul mérted, mert 5 cm vastag egy 18 centis pénisz szokott kb. lenni...

2020. szept. 27. 15:06
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem nő tovább enyém és annyi maradt.
2020. szept. 27. 15:13
 6/9 anonim ***** válasza:
21%

Szerintem nem rossz a kukikád, de lehet hogy meg nőni fog kicsit.

A vákuum pumpa egyébként nem rossz, ha ésszel csinálja valaki.

Az egy ugyanolyan edzés a kukidnak, mint a lábnak a futás, és a karodnak a sulyemelés.

Erősödik, fickósodik, jobban fog működni.

2020. szept. 28. 15:53
 7/9 anonim ***** válasza:
0%
Jó lesz az nyugi,vagyis bugyi.
2020. szept. 28. 19:08
 8/9 anonim ***** válasza:
Nekem 16 evesen 13cm volt 18evesen pedig 16 azota semmit nem nott lehet neked is kesobb indul be de nagy novekedesre ne szamits vagy ekkora marad vagy max 13-4cm-re szamits
2020. szept. 29. 15:30
 9/9 anonim ***** válasza:
61%
19 éves vagyok. Nekem lankadtan 12cm, állva 18cm és 4.8cm vastag. Neked egy pár centit valószínű meg nőni fog. Nyugodj meg, minden rendben lesz. Ha valami kérdésed van írj privátban. 😉
2020. szept. 29. 18:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!