Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Rendben van a péniszem?

Rendben van a péniszem?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Vannak a péniszemen alul, a makktól a zacskóig fehét pöttyök, utána néztem, szerintem fordyce pöttyök, néztem képet is róla neten, ugyan olyan pöttyök vannak nekem, azt olvastam róla, hogy nem tüntethető el, a csajokat zavarja hogy ott vannak?A másik kérdésem pedig az lenne, hogy a péniszemen a bőrt merev állapotban csak a makkig, tehát addig tudom lehúzni, hogy pont lejön a makkról, de tovább nem bírom, mert feszül a bőr, ez így normális? vagy mit kéne tennem hogy hátrébb tudjam húzni?A harmadik kérdésem pedig, hogy 16 cm szerintetek jó? én kicsinek érzem, remélem még nőni fog pár centit...

Előre is köszi.

16/f

2013. máj. 13. 22:42
 1/4 anonim ***** válasza:
94%

1-2,menny szakemberhez ő tudja a tutit.

3,nem a mérettől lesz jó a szex.

2013. máj. 13. 22:46
 2/4 anonim válasza:
78%
elszakad a fitymaféked szexközben azt elvérzel ...
2013. máj. 13. 22:47
 3/4 anonim ***** válasza:
96%

1.) A csajokat, akik valóban szeretnek,a Fordyce-pöttyök NEM zavarják.

2.) "A péniszemen a bőrt merev állapotban csak a makkig, tehát addig tudom lehúzni, hogy pont lejön a makkról, de tovább nem bírom, mert feszül a bőr, ez így normális?"

-NEM normális. Lehet ez fitymaszűkület is meg rövid fitymafék is. De itt találsz segítséget:

http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__ferfiak-egeszsege__3..

3.) Nem fog nőni, és nem kicsi a péniszed, csak az önbizalmad!

Fel a fejjel! :)

2013. máj. 14. 01:49
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

1. Mai lányokat MINDEN zavarja

2. Menj el orvoshoz

4.Amúgy nekem is 16cm a péniszem és nagyon meg vagyok vele elégedve .

f/16

2013. máj. 17. 16:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!