Here eltávolítás hajhullás miatt?
21/32 A kérdező kommentje:
Persze ha van valami genetikai vizsgálat ami előre kimutatja hogy milyen lesz a hajam később vagy hogy érzékenyek-e a hormonra akkor először azt választanám, a csonkítás csak a legvégső megoldás lenne de ilyen vizsgálatról még nem hallottam. A felmenőimet sem érdemes nézni mert ha ők nem kopaszodtak, nem jelenti azt hogy én sem fogok, hormonális oka is lehet ami nem öröklődik. Egyébként hasonló a hajam mint nagyapámnak volt, neki elől a két kis háromszög ment fel kb két centit meg a hajvonala kb 1-et 75 éves koráig de az hogy ránézésre hasonlít nem elég meggyőző. Ismerek olyat akinek hererák miatt el kellett távolítani a heréit és teljes életet él, ezért gondolkodtam el ezen a drasztikus megoldáson és így az igen gyakori hererák veszélye sem fenyegetne hogy legyen valami öröm az ürömben is :)
Kérdező, szerintem inkább valami pszichizé vonalon keress magadnak megoldást...
2020. szept. 23. 09:27
Ne félj ennyire a kopaszodástól, mert még a végén kihullik a hajad a sok stressztől. De komolyan, engedd el a dolgot...amúgy meg férfiak is hordhatnak parókát ha mégis bekövetkezne.
2020. szept. 23. 22:49
Ha a tudomany ugy fejlodik, par evtized es beultetheto hajhagymakat lehet majd vasarolni... :D
2020. szept. 23. 23:58
25/32 A kérdező kommentje:
Az nekem már tárgytalan, 80 évesen már felesleges lenne hajhagymákat vásárolni ha egyáltalán meg leszek még akkor, bár kételkedek abban hogy ez lehetséges mert a szervezet kidobja az idegen hajhagymákat...
Ezt csak két esetben csinálják meg saját kérésre: ha van legalább 3 gyereked, bár ekkor is csak elkötik, VAGY ha mondjuk olyan egészségügyi helyzet áll elő, hogy már menthetetlenek. Pl át megy rajta egy busz vagy nem is tudom. Meglövik a csatatéren, vagy rák. Egyik sem kellemes.
Egyébként felborulna a hormonháztartásod. A tesztoszteronra hidd el ezer más helyen van szükség, nem csak a hajhullásban és a szexnél...
2020. okt. 16. 11:00
Arra nem gondoktál hogy létezik paróka is?
A parókát a kopasz fejed tetehére húzva azt tudod viselni ha feltéve megkopaszodnál!
Gondomom amilyen okos vagy ez fel sem merült benned ez eszedbe sem jutott!
A kutya nem fogja rajtad észre venni azt hogy az nem a saját hajad!
Mit gondolsz aki daganatos és kemoterápiát kap ők mit használnak?
Ők is parókat húznak fel a kopasz fejükre és emnyi a dolog meg van oldva!
Igy a kopaszodastól való félelemtől egézséges heréjeidet nem értem miért akarod kiheréltetni magadat ezért!!!!
2023. febr. 19. 20:21
A haj hullás elsősorban nem tesztoszteron szint miatt következik be, étrend váltással is csökkenteni lehet a hajhullás mértékét.
Ráadásul vagy egy hónapig lábadoznál.
máj. 20. 00:18
29/32 A kérdező kommentje:
Dehogyis, 99% genetika, akkor a sportolóknak sem hullana ki mivel ők odafigyelnek az étkezésre. Nagyapám kb 18 éves korától erősen alkoholizált élete végéig meg cigizett, egyáltalán nem figyelt oda sem az étrendre sem az egészségre és 75 éves korában sem volt semmi jele kopaszodásnak meg egy darab ősz hajszála sem volt, ennyit az étrendről. Ez genetika. Amúgy a kérdés kiírása óta már eltelt majdnem négy év és azóta nem változott a hajam szerencsére és még a golyók is megvannak. Nem a tesztoszteronszint a probléma hanem az ha valakinek a hajhagymái érzékenyek rá, ez belénk van kódolva és étrenddel nem lehet rajta változtatni. Akik nem kaposzodnak nekik is lehet magas a tesztoszterinszintjük csak éppen a hajhagymái nem érzékenyek rá, ezért nem is fog kihullani.
29.Attól hogy valaki sportoló még drogozhat,cigizhet,.A férfiak nagy része 40-45 éves korára úgyis kopasz lesz.
Herék nélkül az erekció sem lesz olyan egyszerű,valószínűleg csak viagrával menne.
máj. 20. 22:47
Kapcsolódó kérdések: