Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Here eltávolítás hajhullás miatt?

Here eltávolítás hajhullás miatt?

Figyelt kérdés
Ha felnőtt korban eltávolíttatom mindkét herémet akkor nem fog kihullni a hajam? Illetve van valamilyen mellékhatása ha here nélkül maradok, persze nem lehet gyerekem de azon kívül más?
2020. szept. 22. 21:09
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
Inkabb megcsonkítod magad, minthogy pluszba tetess valamit. Pl. Hajbeultetesre menj
2020. szept. 22. 21:47
 12/32 anonim ***** válasza:
Tenyleg a hered tavolitsd el, ne legyen mar ennyi buta ember...
2020. szept. 22. 21:48
 13/32 anonim ***** válasza:
60%
12: az agyát már eltávolíttatta, a jelek alapján... :-DDDD
2020. szept. 22. 21:49
 14/32 A kérdező kommentje:
Egyébként még nem hullik csak érdeklődtem, gyorsan alapíthatok családot utána már nincs szükség a gyolyókra többé mert focicsapat mennyiségű gyereket amúgyse szeretnék. Nem lehetek izomagyú ami egyébként sem szeretnék vagy csökken a koncentráció, ezek nem létfontosságúak számomra, még szexelni is tudnék mert merevedés továbbra is lenne. Hajbeültetés nem jó megoldás mert ha nagy kiterjedésű a kopaszodás akkor már sok mindent nem lehet vele kezdeni, annak hogy beültetnek pár szálat a fejtetőre nem sok értelme van...
2020. szept. 22. 21:52
 15/32 anonim ***** válasza:

Utánaolvastál már, hogy mi mindenhez kell MÉG a tesztoszteron...?

Na mindegy, te már eldöntötted, nyissz! :-D

2020. szept. 22. 21:54
 16/32 A kérdező kommentje:
Plusz a hajbeültetés nem természetes, tök béna hajvonalakat csonálnak amin látszik hogy mű, más megoldást sajnos nem látok a hajam megtartására, szedhetnék hormon blokkoló gyógyszereket de azokkal valószínűleg több kárt okoznék mint a herék eltávolításával.
2020. szept. 22. 21:55
 17/32 anonim ***** válasza:
60%

Kopaszoknak lesz csaja...

Idiótáknak kevésbé

2020. szept. 22. 21:55
 18/32 A kérdező kommentje:
De én nem akarok kopasz lenni soha fogd már fel, úgy nem érezném magamat jól a bőrömben.
2020. szept. 22. 21:58
 19/32 anonim ***** válasza:
Na erre meg nem gondoltam, es elkepzelheto hogy en is kopasz leszek. :D
2020. szept. 22. 23:14
 20/32 A kérdező kommentje:
Nekem nagy az esélyem hogy nem vagy csak kis mértékben mert több generációra visszamenőleg senki sem volt kopasz, még 70 év felett is csak előlről ment el az ősök haja vagy van akiknek onnan se de ki tudja milyen gének keveredtek bennem, elég ha 150 évvel ezelőtt volt egy kopasz akkor már van esély tehát nem árt biztosra menni, a kasztráltak is leélték valahogy az életüket :) Én a teljes kopaszságtól rettegek, az hogy az idő előrehaladtával megritkul azt elfogadom hogy természetes folyamatos de ilyen hülye hormonális okok miatt megkopaszodni pár év alatt azt nem tudnám elviselni.
2020. szept. 22. 23:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!