Ez mi lehet? Plusz milyen mellékhatásai lehetnek, ha egyszer csak abbahagyom az önkielégítést?
Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy hónapok óta kétnaponta (volt hogy naponta többször is) maszturbáltam sportolás előtt is után is. Sajnos rosszullettem több alkalommal és gyanakodtam hogy ezért. Egyszer csak elkezdett húzni a fejem balra, majd összeszorult a kézfejem és zsibbadtak a végtagjaim. Ennek már nagyjából egy hete, azóta nem merem ejakulációig elvinni az önkielégítést.
Ez lehet kóros vitamin/elektrolit hiánytól? Vagy túlzott kimerültségtől?
Köszönöm a segítséget.
2020. szept. 13. 12:44
1/16 A kérdező kommentje:
Igazából nem tudom mi lehet, szoktam stresszelni, de ez nem tudom hogy mitől lehetett. Mindig nehezebb sport után lépett fel ez a dolog. Mostba terhelhetőségem is csökkent egy picit, meg szedek B, D vitamint és Béres cseppet, pihenés mellett.
2020. szept. 13. 12:46
2/16 anonim válasza:
Az ejakulációhoz nincs köze, az nem okoz ilyesmit. Képzeld el, ha mindenki rosszul lenne, aki rendszeres nemi életet él... Esetleg a vérnyomásodhoz lehet köze, ami sportnál és maszturbációnál is megemelkedik. Ki kellene vizsgáltatnod magad! A maszturbációnál megállni ejakuláció előtt nem jó ötlet, mert attól meg fognak fájdulni a heréid!
3/16 anonim válasza:
Tudod ha kijárási tilalom lenne még meg is érteném. De hogy most egy fiatalnak ennél nincs jobb dolga, és még ide ki is írja ennél szánalmasabbat nehezen tudok elképzelni.
4/16 A kérdező kommentje:
Azt olvastam hogy az ondóval sok cinket és elektrolitokat veszítünk.
2020. szept. 13. 13:05
6/16 A kérdező kommentje:
Csak gratulálni tudok neked. :)
2020. szept. 13. 13:07
7/16 A kérdező kommentje:
Várom a normális válaszokat.
Köszi szépen :)
2020. szept. 13. 13:08
8/16 anonim válasza:
Semmi bajod nincsen. Azon kívül hogy egy exhibicionista kis perverz vagy és tök röhej amit itt előadsz. Persze ettől lesz elektrolit hiányod. Ne röhögtess már. Inkább vedd elő a biológia könyved.
9/16 anonim válasza:
Az agyi keringés megváltozása állhat a háttérben.
10/16 anonim válasza:
Tudtad hogy az ondó tele van fehérjével? Hogy ne veszíts edzés előtt, verd a szádba. 😆
Vadbarom....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!