Lehet szteroidos kenőcs mellékhatása?
Az orvosom régebben enyhe fityma szűkületre felírt nekem szteroidos kenőcsöt, amiről akkor fogalmam nem volt hogy milyen mellékhatásai vannak mert be voltam parázva a fitymaszukulettől és szinte ömlesztettem a peniszemre azt a szemetet egész sok ideig. A probléma még is oldódott. Viszont ez már több mint egy éve volt és az utóbbi időben vettem észre hogy a bőr a makkomon ilyen kiszáradt sokszor, mint mikor sokáig ázik az ember keze a vízben.. És ez már régóta megvan de mostanában kezdtem el gondolkodni azon hogy nem lehet e a kenőcs hatása.. Lehet kihatása ennek a szexuális életemre pl később H a kenőcs mondhatni amortizalta a makkom bőrét ha attól van?
(Nem gomba az biztos, kezeltem canestennel és nem is nemi betegség)
Köszi a válaszokat előre ha valakinek van tapasztalata kérem segítsen!
Bár nem írtad, konkrétan melyik krémről van szó, de igen, lehet, ugyanis a szteroidos krémek hosszas használat esetén elvékonyítják a bőrt.
Megjegyzem, önmagában nem is igazán szokták adni, hanem gyógyszertári alapkrémekbe keverve, és nem is javasolják a hosszantartó alkalmazást.
Fitymaszűkületre eleve nem igazán értem, mi célból, de én nő vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!