Normális, ha fiúként kb 6-7 éve csak ülve pisilek, és utána megtörlöm a péniszem wc papírral?
Figyelt kérdés
Valahogy ennél az lerázós állva pisilős módszernél folyton olyan lesz a nadrágom, vagy mellé megy, vagy akármi. Persze meg tudom oldani így is ha muszáj, de elég kellemetlen szerintem. Ülve sokkal kényelmesebb, a megtörléssel meg kizárom annak a kockázatát, hogy olyan legyen a nadrágom. Én vagyok csak ekkora selejt, vagy más férfinak is hugyos lesz a nadrágja a lerázós módszernél, csak nem érdekli?2020. aug. 22. 03:07
11/12 anonim válasza:
Állítólag ülve pisilésnél a pangó vizelet visszamaradása is kisebb.
12/12 anonim válasza:
Az a nem normális hogyha valaki oda áll otthon a vècèhez ès ugy pisál az egèsz fal meg minden tiszta hugy lesz közben ez gusztustalan . Ès aki meg se mossa meg se törli utánna az is elèg gusztustalan .
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!