Megéri szedni 18 évesen Kamagra tablettát?
Nem arról van szó, hogy nem működne a szerszám. Csak kíváncsisagbol megprobalnek egy kamagra tablettát bevenni amikor a barátnőmnel alszok.
Mennyivel lesz így nagyobb a Rudi(ha egyáltalán nagyobb lesz)?
Illetve következő alkalommal nem fog úgy állni a tabletta miatt, vagy mik a mellekhatasok, ha vannak?.
Ali szedett már Kamagrát mit tapasztalt? Tovább is bírtatok, vagy csak végig állt /nagyobb volt mint szokott?
Ha áll a cerka rendesen akkor felesleges szedni csak a szívedet meg a vérnyomásod terheled vele
Egyébként is hamisitják a Kamagrát azt sem tudod milyen helyről származik ha dílertől veszed
Ha nem gyógyszertárban veszel Viagrát vagy Sildenafilt horror áron akkor inkább ne is vegyél kéz alól semmilyet
Egyébként nekem nem jött be, okozott merevedést de olyan hatalmas potencianövekedést én nem tapasztaltam mint amit vártam tőle
Az 5. biztos hogy nem ismeri a kamagrát, de lehet hogy a többit sem.
HA rászoksz akkor már csak azzal fog működni, ha egyáltalán működik is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!