Túlságosan is érzékeny a makkom alapból! Ettől függetlenül lehetséges a műtét?
Figyelt kérdés
Igazából az a helyzet,hogy pluszba fitymaszűkületem is van,és ugye körülmetéléssel ezt meg lehet oldani. Csak hát van ez az érzékenységem,és nem tudom,hogy mit kéne tennem. Előbb próbáljam meg elmulasztani ezt az érzékenységet,és csak azután műtét,vagy pedig mehet a műtét,és majd idővel helyrejön ez a túlérzékenység is?2010. aug. 3. 18:22
11/16 anonim válasza:
Ja, érdekes, az USA-ban (ahol Dr Spock is megállapította, hogy több bajt okoz, mint jót) már egyre kevesebben mennek lecsonkoltatni a gyerekeik funkcióval bíró szervdarabjait, Ausztráliában se olyan nagy divat és egyre visszább szorul, mert egyre több olyan esettel találkoznak az urológusok - már sokszor felnőtt korban - hogy a gyerekkorban végzett csonkolás később milyen egyéb problémákat okoz fizikailag (nem beszélve, hogy ez mit okoz lelkileg) mint pl nálam, de hát igen, aki jól jár, annak ez nem számít, ha meg majd drága utolsó, úgy jársz, mint én, akkor nem fog számítani neked se, hogy bezzeg más többezernyi meg akár milliónyi ember élvezi a szexet, nem úgy, mint én, mert elcseszték.
Te amúgy segíteni jársz ide, vagy beszólogatni?
12/16 anonim válasza:
Ezt amúgy te csak azért mondod mert az ember az ismeretlentől fél és tartózkodik, ez a sztereotípiád
13/16 anonim válasza:
Nekem sajnos nem ismeretlen az, hogy a teljes körülmetélés miatt van kiszáradt, repedező, foltos makkom, nem ismeretlen a hegek és a kiesett varratok után maradt lyukak látványa, nem ismeretlen azt érzés, amikor nemibetegnek néznek csak azért, mert így nézek ki, holott amúgy nincs semmi fertőzésem.... de persze okoskodni mindig nagyon egyszerű és laza dolog
14/16 anonim válasza:
Senki nem mondta, hogy tehetsz róla. Maga a módszer rossz, eleve elhibázott dolog olyan dolgot eltávolítani, ami nem nő vissza és funkciója van. És amennyire lehet, meg kell menteni mindent az egészséges szövetekből, én erre szavazok, azt hiszem, ez a normális. De ha szerinted nem, én azt is tiszteletben tartom, de a ratyi genetikát majd inkább élőben vágd a fejemhez, ha gondolod, jó?
15/16 A kérdező kommentje:
Igazán nincs miért veszekedni. Egyébként tegnap csinálták meg a műtétet,eddig jónak tűnik minden.
2010. aug. 17. 20:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!