Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Fiúk, férfiak! Mivel mossátok...

Fiúk, férfiak! Mivel mossátok a makkotokat?

Figyelt kérdés
2020. júl. 2. 17:17
A kérdező szavazást indított:
Sima, fürdővízzel
Tusfürdővel
Szappanal
31 szavazat
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Letezik intim mosógel férfiaknak
2020. júl. 2. 17:47
 2/7 anonim ***** válasza:
38%
22 éven át sima vízzel mostam. Utána jött a szexuális élet kezdete, rácsesztem egy kis tisztálkodó cuccot és jól kiszáradt meg begyulladt... Azóta óckodok az ilyen sz.rságoktól. Inkább páljon be meg legyen zsíros, de az ilyen erősebb tisztasági dolgokat nem ajánlom. Mert felborul vmi ph értéke azt merő sz.pás helyreállítani. Intim mosakodó szappan max, vagy sima víz.
2020. júl. 2. 18:38
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Rendes szilárd szappannal, nem folyékonnyal és langyos vízzel. A folyékony szappan és a tusfürdő erősen kiszárítja a makk bőrét.
2020. júl. 2. 18:58
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Én Bio tusfürdőket használok, és semmilyen szinten nem szárítja ki sem a bőrt, sem a makkomat. Az arcom is nyugodtan megmosom vele.
2020. júl. 2. 19:35
 5/7 anonim ***** válasza:
75%
Körülmetélten úgy mosom meg, mint a karomat, semmi egyéb nem szükséges, mint víz és tusfürdő vagy aki amit szeret. Nincs napközben pangó vizelet, nincs bűz, tiszta száraz érzés mindig, szex közben kiváló! :-)
2020. júl. 3. 14:38
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Pont úgy és azzal, mint bármelyik más részemet. Körülmetélt vagyok én is, szóval egész nap szabadon van, de semmi baja, nem száraz vagy problémás.
2020. júl. 3. 21:48
 7/7 anonim ***** válasza:
48%
Bármilyen mosdószer jó arra.
2020. júl. 7. 06:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!