Egy nap hányszor mossátok meg a makkotokat? fürdés, zuhanyon kívül hol? Mosdóban csap alatt?
12,58-as vagyok ismét.
Ha szeretkezés van, utána sem csak letörli hanem mosdóban csap alatt tusfürdővel "megfürdeti a jancsit". :D
Reggel és este minimum. Aktus vagy maszti után meg alap.
Reggel csap alatt alaposan tusfürdővel, este zuhany alatt/fürdés közben ucsak tusfürdővel, alaposan átmorzsolva a fityma belső ill. a makk teljes felszínét nem kihagyva az ágyék egészét sem mind2 oldalt.
Csövi közben hátul van a fityma, utána ált. alaposan megtörlöm és megintcsak átmorzsolom a WC-papírral a cuccost, így célozni is könnyebb,... bár én ált. a legtöbbször szaggatva csinálom, szándékosan, (megelőzvén a korai magömlést).
Üdv: EE
aktus előtt senki? pl reggeli fürdés után estére, azért lesz egy kis bukéja a cuccosnak, az még nem taszító, pl ha orálra kerülne sor, akár spontán, nem betervezve?
egyébként én fürdés nélkül max vízzel átmosom, pl esti fogmosás meg fityma hátra és öblítés kombó, de tapasztalatom szerint mindig van egy kis lepedék..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!