Srácok! Ti hogyan tartjátok szárazon a makkotokat pisálás után?
Figyelt kérdés
Az a gondom, hogy pisálás után hiába rázom ki a dákómat, a húgycsőben mindig marad egy kicsi, és utána pár percen belül, ha olyan mozdulatot teszek, egyszerűen kijön. Tehát lenyegében állandóan van folyadék a fitymán belül. Ti mit tesztek ez ellen? Egyetlen normális megoldásnak egyelőre a körülmetélést tartom, de azt mégse szeretném.2018. aug. 28. 11:01
1/9 anonim válasza:
Egyrészt a vizelet steril, tehát kb semmi félnivalód nincs attól a pár csepptől. Ha zavar akkor vizelés után rázd meg rendesen és töröld le.
2/9 anonim válasza:
tépek egy wc papírt és megtörlöm.
4/9 anonim válasza:
A húgycsőben ideiglenesen maradt vízelethez a fitymádnak semmi köze! Ilyen okból még csak szóba se kerüljön a körülmetélés!!! Ne siessd el a vizelés után a csepegtettést!
5/9 anonim válasza:
Pisálás után mindig várok egy kicsit, megfacsargatom, majd papírba törlöm.
Amúgy ha jól tudom az ilyen "utóhugy" a prosztataprobléma egyik jele, bár biztos van különbség a mértékében.
6/9 anonim válasza:
Én kicsit kifejem a maradék vizeletet. Ha van WC papír kéznél, meg is törlöm alaposan. Persze ha pl slicces nadrágot használtam, ami kicsit megemeli a brét, akkor nem árt, ha kicsit lejjebb tolom, hogy ne maradjon a gravitáció miatt bent. Ja és persze hátrahúzott fitymával pisilek minden esetben. Így egyrészt nem megy alá, másrészt nem fröcsköl szél.
7/9 anonim válasza:
Lerázod, megfejed, akármi, amiket a többiek is írtak. De: az ég adta világon semennyire nem baj, sőt, teljesen természetes, hogy kifolyik még egy pici.
8/9 anonim válasza:
Ez természetes, de ttől függetlenül engem is zavar a jelenség. Én is mindig tépek egy darab WC papírt és kicsit felitatom azt a pár cseppet, de még így sem lehet 100%-ra menni. Persze ezt a műveletet nyilvános helyen piszoárnál nem ajánlom, csak fülkében! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!