Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Miért van az, hogy minden...

Miért van az, hogy minden reggel nagyon kell pisilnem? Tönkreteszi a pihenésemet.

Figyelt kérdés

Évek óta (17 és fél vagyok, fiú) van ez, ha déltőlnem iszony egy kortyot sem és éjfélkor lefekszem, akkor már reggel 9 tájékán is arra ébredek, hogy nagyon kell pisilnem!

Annyira jó lenne akár csak egyszer pihenni egy kicsit és nem kikelni az ágyból, mert pisilnem kell!

most nyár van, lehet sokat aludni, nekem kell is és sokat alvós típus vagyok. van, amikor éjféltől délig alszom.

2020. jún. 27. 20:04
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
51%

Lehet ez attól is, hogy álmodban magömlésed volt. (Gondolom, tanultál biológiát általános iskolában - és ezzel nem mondok semmi újat...)

Miután az ondóhólyagod kiürült, a veséd is méregteleníteni kezd. Érdemes elfogadnod, hogy a szervezeted egészségesen működik...

2020. jún. 27. 20:14
 2/19 anonim ***** válasza:
95%
Miért éppen éjféltől alszol? Jobban számít mikor alszol és milyen minőségben, mint hogy mennyit. Éjjel kéne. És miért nem iszol eleget? Nekem valahogy a kérdés összessége nem okés.
2020. jún. 27. 20:15
 3/19 anonim ***** válasza:
51%
Ha mélyen alszol, akkor a veséd sem termel vizeletet (vagy csak kevesebbet) hogy ne kelljen kimenned alvás közben. Valószínűleg az van, hogy mondjuk 6-ig alszol mélyen, és utána már nem, ezért termelődik vizeleted.
 4/19 anonim ***** válasza:

TUDOM hogy azért nem iszol hogy ez ne legyen, nem úgy értettem.

2 voltam

5/19 anonim ***** válasza:

9 nincs korán. 9 órát tudsz aludni, ha éjfélkor fekszel.

Egyébként kelj fel pisilni és utána feküdj vissza.

2020. jún. 27. 20:18
 6/19 anonim ***** válasza:
34%
Elalvás előtt ne igyál sok vizet és akkor nem kell pisilned reggel annyira
2020. jún. 27. 20:20
 7/19 anonim ***** válasza:

Ha nagyon zavar, keress fel egy andrológus szakorvost - lehet hormonális eltérés a háttérben.

Az életmódodtól, életszemléletedtől is sok minden függhet. (Ha túl stresszes vagy hosszabb ideig, az kihat idegi alapon minden sejtedre...) Általában milyen kedved szokott lenni ébredéskor?

1-es válaszoló voltam.

2020. jún. 27. 20:23
 8/19 anonim ***** válasza:
Déltől éjfélig nem iszol semmit?
2020. jún. 27. 20:25
 9/19 anonim ***** válasza:
Déltöl másnap 8-ig legalább, mert akkor ébred fel!
2020. jún. 27. 20:31
 10/19 A kérdező kommentje:
igen, kipróbáltam, hogy déltől éjfélig semmi folyadék. Amúgy is az ebéd az egyetlen étkezés a napomban, nem vagyok éhes többször. max egy szendvicset eszem, ha éhes vagyok, kb 7 óra tájban este.
2020. jún. 27. 20:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!