Amikor reggel felkelünk, miért áll fel a nemi szervünk?
Hát, a páromnak nem szokott.
Bár ő nőből van. (meg is lennék lepve ha a punci is ágaskodna)
"Az erekció az idegi, pszichés, hormonális és érrendszeri működések bonyolult összjátéka nyomán jön létre. Bizonyos ingerek hatására a húgycső két oldalán párhuzamosan elhelyezkedő barlangos testek vérrel telnek meg, miután a közepén futó artériák megnyitják az utat. Az artériás nyomás a nyugalmi állapot tízszeresére szökik föl, a pénisz pedig megduzzad, és erektált állapotba kerül."
hazipatika.hu
Szia #4-es, #3-as vagyok.
Nem vagyok orvos de a hazipatika.hu oldalt elég hiteles forrásnak tartom.
A te nem túl kedves oltogatásod viszont semmiféle referenciát nem tartalmaz, ezért így nehéz elfogadnom a kioktató megjegyzésedet.
Az általam idézett szöveg egy hosszabb cikknek a lényegét tartalmazza, ami szerintem igenis válaszol az erdeti kérdésre. Ellenben a tiéddel, ami semmi konkrét információt nem tartalmazott.
Ha orvosi vitába akarsz szállni, javaslom a cikk íróját keresd meg. Én nem vagyok ebben kompetens.
Íme a teljes publikáció:
7-es
Nem múlik el. Egy ismerősöm 76 éves. Elmondésa szerint fiatal korában minden reggel felállt. 11 éve prosztatarákkal műtötték, attól kezdve normális körülmények között napközben izgatásra sohasem állt fel többet. A hajnali erekciója továbbra is szinte mindennapos. Ha felkel, nagyon rövid idő alatt elmúlik, míg ha tovább fekve marad, el sem fordul abból a testhelyzetből, akkor akár fél órán át is kitart teljes felébredés után is. Napközben csak akkor merevedik meg, ha nagyon álmos és félálomban szundikál. Ha a felesége ilyenkor próbálkozik, semmi hatása amíg éber, de ha elálmosodik, akkor hatni kezd az izgatás, és még közösülésre is alkalmas, ha a párja ráül. De ha ő próbálkozik aktív lenni, akkor rögtön lelankad. Valahogy a félálomhoz kapcsolódik ez a fajta erekció.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!