Ideiglenes lúdtalp betéttel lehet futni?
Ha próbáltam nem igazán fájt utána semmim, de nem tudom hogy ez hosszabb távon káros -e.
Minden esetre napi 1-2 órát sétálok a betétben az segít kifejteni a hatását igaz?

Mi az az ideiglenes lúdtalp?
Orvostechnikai boltokban lehet kapni lúdtalpbetétet, nem kell már hozzá orvosi kivizsgálás vagy recept mint régen
Igen, lehetséges, hogy ugyanarra gondolsz, bementünk egy ilyen "ortopédiai segédeszköz?" (pontosan nem tudom) boltba ott adták azzal, hogy 2 hónap múlva ha visszaviszem csináltathatok személyre szabottat.
De a kérdésem lényege, hogy ebben vagy akár a személyre szabottban lehet-e futni vagy az csak árt, amíg esetlen meg nem gyógyul a talpam (ha az még lehetséges 17f )

Én lúdtalpas vagyok már gyerekkorom óta, nem durván csak kicsit
Csináltattam én is személyre szabott betétet, úgy elrontották, hogy csak fájt benne a lábam
Viszont a boltban kapható parafa lúdtalpbetéttől nem fáj a lábam
Meggyógyulni szerintem nem lehet a lúdtalpasságból, mindig viselni kell a cipődben a betétet

Azért fáj a személyre szabott lúdtalpbetét az elején, mert a bokasüllyedésed miatt a megfelelő ponton nyom, ez által fejti ki a hatását, hogy a tartásod, a bokádban és a lábfejedben a csontok visszarendeződjenek a normál állapotba.
A futást pedig nem tudom, de én megkérdezném a a dokit.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!