Csütörtökön volt a fityma műtét vagyis 2 oldalról bemetszették. Meddig fog tartani míg elmúlik ez az érzékenység? Kamillázni kell meg vmi kenőcsőt írt fel. DE azt nem mondta h meddig fog tartani ez a szenvedés. Szerintetek?
Szia!
Nekem is fitymaszűkületem van: mereven csak nehezen jön hátra, lankadtan még hátrajön rendesen. A fékem is rövid és a makkom érzékeny.
Nem akarom semmi esetre sem elveszteni a fitymám, erre teljes körülmetélésre a Klinikákra küldtek... '( ahová nem szeretnék elmenni. Úgy érzem, az én szűkületemet is meg lehetne oldani bemetszéssel, mert szerintem annyira nincs nagy baj, petyhüdten csak hátrajön.
Te hová, melyik szakrendelésre mentél először? Mennyi idő telt el az első látogatás és a műtét között? Ugyanaz az orvos vizsgálta-e, mint aki műtötte? Az orvos mit vizsgált meg az első alkalommal? Egyébként felkínáltak több választási alternatívát vagy eldönthetted mit akarsz?
Műtéskor csak érzéstelenítettek? Hogyan? Szikével vagy lézerrel végezték a műtétet?
Műtét után mi volt? Milyen volt a seb? Mennyi idő alatt gyógyult be? Mennyire fájt, menyire volt kellemetlen?
Vérzett is? Csak bemetszette vagy le is vágott valamennyit a fitymádból?
A fékedet átvágta vagy el is távolította?
Megköszönném a válaszodat és fontos lenne! :(
Helló.
-Budapesten csinálták a Heim Pál kórházban.
-20-25 perc telt el.
-Ugyanaz az orvos műtőtt aki vizsgált.
-Az orvos mindent megvizsgált,megnézte a zacsit is,hogy nincs-e benne daganat v görcs.
-Felkínáltak többet,de a bemetszést választottam,jól tettem.
-Igen 2 injekció volt,kellemetlen volt,de ki lehetett bírni.
-Szikével.
-Műtét után nem tudtam vizelni,nem nagy volt a seb,Hát a gyógyulás 2-3 hét.Az első pár napban elég kellemetlen volt,főleg éjszaka.
-Nem fájt,de kellemetlen volt.Főleg a éjszakai,reggeli merevedés.
-Vérzett amikor a kötést levettem,de semmi komoly.
-CSak bemetszés volt.
-A Fékemet átvágta,mondott valamit h nem jó valami vele.,de nem emlékszem h mit mondott.:D
Fel a fejjel.Ne vágasd le teljesen!!!Na hellóka.
Szia!
Én vagyok megint.
Hol vágta be és hány helyen? Alul-felül, oldalt?
Vízszintesen-függőlegesen?
Hogy hívták az orvost, akihez fordultál? Ajánlották, vagy csak tök véletlenül kerültél hozzá?
Milyen más alternatívákat ajánlott fel neked a bemetszés mellett? Bocs de be vagyok csokizva nagyon :S
Ja és a rendelő/doki elérhetőségét elküldenéd privátban azt nagyon megköszönném.
Megint én vagyok...
Két szurit kaptál vagy két helyre szúrták? A makkodba kaptad? Le is kellett kötözni téged? Hol? Nagyon fájdalmas volt? :S
A fékedet akkor meghagyta vagy le is szedte? Mit csinált vele?
A műtét után hogyan kezelted? Mit csináltál, hogy ne fájjon és gyógyuljon?
Szüleid tudtak róla vagy te sem merted elmondani? :S
Bocs de be vagyok csokizva nagyon :s
Megint én vagyok. :S
Nem tudom mibajod, vagy hogy ki/mi azaz EE,de nekem semmi közöm hozzá, én csak arra kérlek,segíts!
11-én reggel lesz a műtétem pesten az urológiai klínikán, és nagyon jó lenne, ha olyan orvoshoz kerülhetnék, aki nem akar körülmetélni. Apummal így is elég gáz volt beszélni róla, nem tudom, hogyan tudnám máshogy meggyőzni, mégis hová menjünk, nem ismerek senki orvost pesten, aki csak bemetszené, vagy részlegesen metélnekörül, ezért segíts! :S
Nem tudom mit csináljak! :'(
16/F
Szia!
Az a helyzethogy így is elég nehezen tudtam apummal erről beszélni.Elmentünk egy urológushoz, aki felületesen megvizsgált és kapásból körülmetélést írt a beutalóra. Azóta nem alszom valami jól, teljesen kétségbe vagyok esve, mert nem tudom elhinni, hogy csak ez lehet a megoldás, szerintem csak ”egyszerűen” le akarják tudni az egészet. Mintha nem is számítana utána mi lesz, vagy, hogy jó lesz e nekem :S Kezdem megbánni, hogy szóltam apunak, pedig lenneegy csaj, aki tetszik is, na de így?Apum meg olyan, hogyha nem tudsz jobbat,akkor halgass. ;’( Azt szeretném ezért megtudni, hogy téged a Heim Pálban ki vizsgált meg? Nem akarok teljes metélést semmiképp de ennél az orvosnál úgy érzem, ezt nem tudom majd elérni.
16/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!