Csütörtökön volt a fityma műtét vagyis 2 oldalról bemetszették. Meddig fog tartani míg elmúlik ez az érzékenység? Kamillázni kell meg vmi kenőcsőt írt fel. DE azt nem mondta h meddig fog tartani ez a szenvedés. Szerintetek?
Vegyél be fájdalomcsillapítót és akkor nem érzed, nem ébredsz fel rá.
Sztem emberfüggő, hogy kinél meddig tart, ha érdekel, kérdezd meg az orvosodat egy átlag értékről!
Helló.Mereven semmi nem látszott ki:(De a doki mondta a bemetszés segít.Lankadtan meg feljött.A Makkom eléggé érzékeny még mindig.Néha-héha fáj,de legtöbbször égett,meg bizsereg:XD
A Fékemen is vágtak.A Heim Pálban csinálták.A Mütét nem fájdalmas,ki lehet bírni.De utánna lég kellemetlen lessz a járkálás.meg érzékeny is lehet a makkod.De idővel rendbe jössz.Sok sikert.
Sajnos, szerintem nekem is műteni fogják:(((
Alig 1 centit jön ki csak
Eléggé félek az ilyen műtétektől...
De egyébként csak 12 vagyok, és minek kell ezt a műtétet megcsinálni?
Hát azért,mert jobb,kellemesebb lessz majd a szex.Mert ha nem csinálod meg akadályozhatja is a nemi életedet.
A mütéttől nem kell félni 10-15 perc és kész.Nem fájdalmas és nem érzel semmit.Hidd el jobb lessz ha túl leszel rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!