Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Csütörtökön volt a fityma...

Csütörtökön volt a fityma műtét vagyis 2 oldalról bemetszették. Meddig fog tartani míg elmúlik ez az érzékenység? Kamillázni kell meg vmi kenőcsőt írt fel. DE azt nem mondta h meddig fog tartani ez a szenvedés. Szerintetek?

Figyelt kérdés
Nem nagyon tudok aludni éjszakánként mert merevedés jön elő és eléggé kellemetlen.Tippek?17 éves vagyok.
2010. júl. 31. 20:17
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
11:48, nekem soksok évvel a műtét után is rengeteg problémám van, nekem teljes körülmetélést csináltak, ezért mondom, hogy ahogy lehet, azt bizony kerülni kell, aki akkora sarlatán, hogy csak úgy tudja megoldani... hogy a törött kart levágja (mondván, hogy a hónaljszag is így megoldódik egy életre)...
2010. aug. 5. 14:09
 12/33 anonim ***** válasza:
88%

Kedves Kérdező!

Magával az egésszel kapcsolatban szeretnék veled érdemben értekezni, tapasztalatot cserélni! Légyszi, keress meg >>priviben és linkeld be ezt az oldalt is hivatkozásképpen.

Egyébként meg a műtéted másnapján (pénteken) egy kicsit "másmilyen" bemetszéssel oldották meg egy másik itt megismert ismerősöm szűkületét, csak érdekességképpen... mindenesetre úgy glom,... számomra igencsak hasznosak lennének a te személyes tapasztalataid, és örülnék, ha megtixtelnél azzal, hogy részletesebben is megosztanád velem! :-)

Köszönöm.

Üdv: EE

2010. aug. 6. 04:05
 13/33 anonim ***** válasza:
Helló! Na, hogy "áll" most a helyzet? Mi ujság veled?
2010. aug. 11. 00:44
 14/33 A kérdező kommentje:
Egész jól.Esnek kifelé a varratok.minden rendben,de még kamillázom.Még van rajta egy kis gyulladás,de nemsokáig lessz ott.
2010. aug. 11. 16:01
 15/33 anonim ***** válasza:

Kened gyulladáscsökkentő krémmel is? (Phlogosam, Tetran...)

EE

2010. aug. 12. 03:39
 16/33 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező!

Légy szíves, ahogy azt a [08-06 04:05]-ös hozzászólásomban is kértem, lépj velem kapcsolatba >>priviben!

NAGYON FONTOS LENNE A SEGÍTSÉGED, ÉS NEM NEKEM KELL, AZONBAN TE SEGÍTHETSZ MEGMENTENI VALAKIT A TELJES KÖRÜLMETÉLÉSTŐL (TKM), aki nem akarja, hogy mindent levágjanak róla!!!!!!!!!!!!!!!

LÉGY SZÍVES, ÍRJ >>PRIVIÜZENETET NEKEM, és linkeld be ezt a topikot beazonosítás gyanánt!

És még vmi,...

Légyszi NE VEDD FÉL VÁLLRÓL A KÉRÉSEMET!

Le7, hogy neked nem olyan fontos mások problémái, na de neked is volt ilyen, és neked is jól esett, ha segítettek! Ebből indulj ki! Kösz!

Üdv: EE

2010. szept. 2. 18:57
 17/33 A kérdező kommentje:
Bocsi,de nekem nincs otthol netem.Nem nagyon vagyok gépközelbe.Amúgy már minden rendben.Am kentem Tetran kenőccsel.Még egyszer bocsi.
2010. szept. 4. 15:05
 18/33 anonim ***** válasza:

KÉRDEZŐ!

OLVASD EL LCI MÉG1X AZ ELŐZŐ [09-02 18:57]-ES KOMMENTEMET, ÉS SEGÍTS!!!!!

Nemtom hányéves vagy, de JÓ LENNE, HA alaposabban elolvasnád az írott kommenteket, illetve a kifogások helyett A MEGOLDÁSOKRA TÖREKEDNÉL, AHOGYAN ÉN IS!!!

KELL A SEGÍTSÉGED ÉS NAGYON FONTOS!!!!!!!

MÉG HA NINCS IS OTTHON NETED,... (régen nekem sem volt, havertól vagy internet kávézóból nyomattam,) ...AZÉRT CSAK TUDSZ ÍRNI EGY >>PRIVIÜZENETET NEKEM, ÉS E-MAILBEN akár MEGADHATNÁL VALAMI MÁS, KÖZVETLENEBB ELÉRHETŐSÉGET IS, ahol elér7lek, vagy bármi, MERT NAGGGGYON KELL A SEGÍTSÉGED, ÉS MOST, MÉG A KÖVETKEZŐ (szept. 10) PÉNTEK ELŐTT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

NE HÚZD AZ IDŐT közjátékkal!!!!

NAGGYON FONTOS!!!

Lépj velem kapcsolatba!!! LÉGYSZI!!! <<:-O<<<

EE

2010. szept. 5. 21:16
 19/33 anonim ***** válasza:
100%

Nézd!

Elég szánalmas szitu, te segítséget kérsz, megkapod azt amit akartál, de ha más kér tőled, már nem adsz, mi? Még van 2 nap, hogy segíthessek valakin a segítségeddel... de mint látom te a kifogások embere vagy, nem a megoldásoké... és ha ezt beigazolod, akkor a szememben nem érdemelsz sem gyógyulást, sem segítséget! >:-o

Nem igaz, ennyit nem bírsz megtenni... ráírsz >>privátban az emberre... faxom... nem tudom, hogyan hitessem el veled, hogy QRVÁRA KÉNE A SEGÍTSÉGED!!!!!!??????

EE

2010. szept. 8. 15:22
 20/33 A kérdező kommentje:
Figyelj csak!!!Miért pont az én segítségem kell?Van még 1000 topik ilyen gondokról itt gyk-n.A többi kérdező nem tud segíteni?Csak én tudok.(Na persz!!) Szval hallotam azt is h meleg vagy meg hogy mindenkinek nézed a cerkáját,hogy küldje el msn-en.pppff szánalmas.De az enyémet nem fogod.És azon mit nem lehet érteni h nincs itthol netem és kevés időm van elmenni h netezzek.Nincs logikád?
2010. szept. 21. 16:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!