Csütörtökön volt a fityma műtét vagyis 2 oldalról bemetszették. Meddig fog tartani míg elmúlik ez az érzékenység? Kamillázni kell meg vmi kenőcsőt írt fel. DE azt nem mondta h meddig fog tartani ez a szenvedés. Szerintetek?
Kedves Kérdező!
Magával az egésszel kapcsolatban szeretnék veled érdemben értekezni, tapasztalatot cserélni! Légyszi, keress meg >>priviben és linkeld be ezt az oldalt is hivatkozásképpen.
Egyébként meg a műtéted másnapján (pénteken) egy kicsit "másmilyen" bemetszéssel oldották meg egy másik itt megismert ismerősöm szűkületét, csak érdekességképpen... mindenesetre úgy glom,... számomra igencsak hasznosak lennének a te személyes tapasztalataid, és örülnék, ha megtixtelnél azzal, hogy részletesebben is megosztanád velem! :-)
Köszönöm.
Üdv: EE
Kened gyulladáscsökkentő krémmel is? (Phlogosam, Tetran...)
EE
Kérdező!
Légy szíves, ahogy azt a [08-06 04:05]-ös hozzászólásomban is kértem, lépj velem kapcsolatba >>priviben!
NAGYON FONTOS LENNE A SEGÍTSÉGED, ÉS NEM NEKEM KELL, AZONBAN TE SEGÍTHETSZ MEGMENTENI VALAKIT A TELJES KÖRÜLMETÉLÉSTŐL (TKM), aki nem akarja, hogy mindent levágjanak róla!!!!!!!!!!!!!!!
LÉGY SZÍVES, ÍRJ >>PRIVIÜZENETET NEKEM, és linkeld be ezt a topikot beazonosítás gyanánt!
És még vmi,...
Légyszi NE VEDD FÉL VÁLLRÓL A KÉRÉSEMET!
Le7, hogy neked nem olyan fontos mások problémái, na de neked is volt ilyen, és neked is jól esett, ha segítettek! Ebből indulj ki! Kösz!
Üdv: EE
KÉRDEZŐ!
OLVASD EL LCI MÉG1X AZ ELŐZŐ [09-02 18:57]-ES KOMMENTEMET, ÉS SEGÍTS!!!!!
Nemtom hányéves vagy, de JÓ LENNE, HA alaposabban elolvasnád az írott kommenteket, illetve a kifogások helyett A MEGOLDÁSOKRA TÖREKEDNÉL, AHOGYAN ÉN IS!!!
KELL A SEGÍTSÉGED ÉS NAGYON FONTOS!!!!!!!
MÉG HA NINCS IS OTTHON NETED,... (régen nekem sem volt, havertól vagy internet kávézóból nyomattam,) ...AZÉRT CSAK TUDSZ ÍRNI EGY >>PRIVIÜZENETET NEKEM, ÉS E-MAILBEN akár MEGADHATNÁL VALAMI MÁS, KÖZVETLENEBB ELÉRHETŐSÉGET IS, ahol elér7lek, vagy bármi, MERT NAGGGGYON KELL A SEGÍTSÉGED, ÉS MOST, MÉG A KÖVETKEZŐ (szept. 10) PÉNTEK ELŐTT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
NE HÚZD AZ IDŐT közjátékkal!!!!
NAGGYON FONTOS!!!
Lépj velem kapcsolatba!!! LÉGYSZI!!! <<:-O<<<
EE
Nézd!
Elég szánalmas szitu, te segítséget kérsz, megkapod azt amit akartál, de ha más kér tőled, már nem adsz, mi? Még van 2 nap, hogy segíthessek valakin a segítségeddel... de mint látom te a kifogások embere vagy, nem a megoldásoké... és ha ezt beigazolod, akkor a szememben nem érdemelsz sem gyógyulást, sem segítséget! >:-o
Nem igaz, ennyit nem bírsz megtenni... ráírsz >>privátban az emberre... faxom... nem tudom, hogyan hitessem el veled, hogy QRVÁRA KÉNE A SEGÍTSÉGED!!!!!!??????
EE
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!