Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Vajon lehet még gyerekem?

Vajon lehet még gyerekem?

Figyelt kérdés
Volt egy haverom, akivel sajnos nagyon sokáig jóban voltam. Sokáig a problémák nem tűntek fel, talán csak túl későn. Egy rossz szokása volt sok másik mellett, hogy ha oltogattuk egymást, akkor volt, hogy ő tökön csapott engem. Nem ilyen pofon szerű mozdulattal, hanem a tenyere külső részével, mintha fonákot ütne. Sose volt extrém durva, de azért egy pár percig fájt és éreztem mire elmúlt. Egyszer úgy tökön rúgtam egy ilyen után, hogy a földön feküdt. Mondtam neki ezt az összes többiért kapta, utána ezt abba is hagyta. Most hogy továbbá mi lett később és hogy alakultak a dolgaink, max egy másik threadben fogom leírni. De a kérdésem, vajon összesen max 20 ilyen ütéstől, ami jó 1-1,5 év alatt oszlik el, keletkezhetett akkora kár a nemi szervemben, hogy ne lehessen többé gyerekem?
2020. jún. 14. 09:17
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

Nem a kettőnk barátsága érdekel lol, hanem az, hogy szól valami olyan haverjának aztán megveret vagy mit tudom én.

Bosszúálláson meg ezt értettem, hogy megmutatom ezeket a bizonyítékokat a csajnak.

Heteró vagyok. Mi a francot csinálsz egy csicskalángos ellen? Csak ezek lent landoltak nem az arcomon.

2020. jún. 14. 10:54
 12/18 A kérdező kommentje:
Egyébként azért nem ütöttem meg soha, ahogy középsuli elején a bullykat se, mert mindig attól féltem, mivan akkor, ha ha valami nagyobb bajt okozok. Elesik, beveri a fejét, kitöri nyakát, meghal stb. Még én kerülök bajba. De hogy tuti én jövök ki rosszul belőle, az biztos. Példa erre, amikor kilencedik végén eltörték az ujjamat, rendőrségi eljárás lett belőle, és én voltam a végén a hibás, és kellett iskolát váltanom, mert nem, hogy az egész osztály, de a teljes évfolyam tudott erről, és kiutáltak.
2020. jún. 14. 11:21
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Inkább a párodnak lehet.
2020. jún. 14. 22:16
 14/18 A kérdező kommentje:
Utolsó, nem értem ezt, hogy érted :)
2020. jún. 14. 22:26
 15/18 anonim válasza:
54%

"Bő egy évvel azután hogy már nem beszéltünk, kezdtek herefájdalmaim lenni. "

Lehetnek ilyen-olyan múlandó fájdalmak serdülés következtében. Ugyanakkor lehet egy serdülő fiúnál is valamilyen betegség következménye is, de azt mondtad a te esetedben mindent rendben találtak államiba is meg magán orvoshoz is mentél és egységesen ugyanazt mondták.

Összefoglalásképpen:

Te meg még is úgy gondolod, hogy a haverod amit okozott percekbe mérhető időtartamú fájdalmat neked 20x másfél év alatt a tenyere külső részével nem durván odasózott de nem okozott, véres vizelet, bedagadást stb.-t és amikor ez abbamaradt rá egy bő évre fájtak a heréid meg volt vele ez az amit most nem ismétlek meg. A miatt volt arra gyanakszol.

Meg csak azért barátkozol vele újból, hogy aztán hátba támadhasd, hogy ártsál neki. Mint említetted több rossz szokása volt haverodnak, egyik ez amit már abbahagyott ez a tökön csapkodás. A lényeg hogy neked nem volt rossz szokásod, (legalábbis erre nem tettél említést sem). Meg volt olyan is eltörték az ujjadat még rád mondták hogy te vagy a hibás ráadásul még kiutáltak téged a suliból is és sulit kellett hogy válts. Te nem voltál semmiben sem hibás csak mindenki más, te csak áldozat voltál és még gyereked se születhet ezt is elvették tőled.

Most komolyan nézz már magadba és vedd már észre hogy milyen kicsinyes és kegyetlen csak azért eljátszani, hogy a haverja vagy hogy aztán ártsál neki!

Itt javasolta valaki hogy ismételd meg a vizsgálatot.

Igen ismételd meg mondj el mindent, az hogy eltört az ujjad stb az nem fontos.

Mond el hogy te tudod pontosan mennyi idővel ezelőtt volt hogy milyen időközönként a tenyere fonákjával megütötték a nemi szervedet ruhán keresztül se nem vérzett se nem dagadt be meg nem is kell sorolni mi nem, hanem hogy percek múlva már nem fájt. Aztán amikor ez nem is volt rá több mint egy év múlva elmond hogy elkezdett fájni stb és mutasd az orvosi papírokat hogy mindent rendben találtak az állami és a magán vizsgálaton is egyaránt. Majd kérd ki a szakvéleményét hogy nem e lehet hogy mégis azoktól az enyhe ütésektől nem lehet gyereked illetve hogy azért történt e az a bizonyos fájás több mint egy évre rá ahogy volt az utolsó enyhe ütés rá. Majd kérj teljes vizsgálatot, hogy lehet e gyereked. Ha esetleg mégis az jönne ki, hogy nem akkor csak az lehet az egyetlen opció hogy haverod a hibás, akkor vágd le tökét egy vadászkéssel... Na de komolyra fordítva a szót : ember gondolkozzál már! Nézz már magadba!

2020. jún. 15. 12:59
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

A herék nagyon fontos szervek,nem véletlenül van 2 belőlük.

Nem véletlenül vannak ott,ahol vannak.Védve nagyobb sérülésektől,de nem a szándékostól. Ami a spermákat termeli,az a here mag.Ezt kocsonyás anyag veszi körbe,és nagyon jól felfogja a kemény ütéseket is. Hirtelen nagy fájdalom,természetesen van .

2020. jún. 15. 14:43
 17/18 A kérdező kommentje:
Rendben köszi. Ez megnyugtatott. De majd leteszteltetem, hogy biztosan tudjam.
2020. jún. 15. 15:02
 18/18 anonim ***** válasza:

Egyszerűen engedd el. Ne árts neki, de szakítsd meg vele a kapcsolatot.

Végeztess sperma vizsgálatot. Ha probléma van, kérj orvosi szakvéleményt mitől lehet, ha az ütésektől, pereld be.

2020. jún. 16. 16:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!