Kathi Belanak vajon miert nincs gyereke?
Figyelt kérdés
Visszavonult mar, ahogy elnezem, szereti a gyerekeket, anyagiak megvannak neki es korban is boven megerett ra.2018. ápr. 5. 04:43
1/17 anonim válasza:
Ezt lehet tole kene megkerdezni :)
2/17 anonim válasza:
Szteroid miatt már fel sem áll neki ;)
4/17 anonim válasza:
Kathi Béla megmondta hogy nem B U Z I :D
2-3 éves kapcsolatban én még nem vállalnék gyermeket.
5/17 A kérdező kommentje:
Ott volt neki Vivi is, akit imadott egy idoben. Lehet, tenyleg a szteroid kavart be.
2018. ápr. 5. 09:54
6/17 anonim válasza:
Nem találta meg még a megfelelő partnert rá.
Pont azért mert szereti a gyerekeket, gondoskodó családban nőtt fel és képes a felelősség vállalására. Az nem pálya, ha lebabázik neki valaki aztán válik és hétvégente, vagy csak két hetente láthatja a gyerekét.
7/17 A kérdező kommentje:
Azert nem kell tulsagosan a tokeletessegre torekedni, ettol a mentalitastol hal ki lassan a magyar nep. :D
2018. ápr. 5. 13:20
8/17 anonim válasza:
# 5 Semmi köze a szteroidhoz.
Nagyon extrém eset kell ahozz hogy 100% impotens legyél szteroidoktól.Előbb lesznek szív és ér rendszeri problémáid.
Előfordulhat versenyzői vagy bolond hobbista szinten hogy merevedés csak segédeszközökkel érhető el és a spermaszám is csökken de ez még nem jelenti hogy nem lehet gyereked...csak gáz :D
9/17 A kérdező kommentje:
Amugy is. Ha nincs semmi baja, nem letezik, hogy evek alatt, egy no sem esett tole teherbe, hiaba a vedekezes.
2018. ápr. 5. 13:22
10/17 A kérdező kommentje:
8. Nem vagyok szakerto, de ugy tudom, a herekre nagy veszellyel van, amibol logikusan lehet kovetkeztetni, hogy a nemzesre is.
2018. ápr. 5. 13:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!