Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Vajon lehet még gyerekem?

Vajon lehet még gyerekem?

Figyelt kérdés
Volt egy haverom, akivel sajnos nagyon sokáig jóban voltam. Sokáig a problémák nem tűntek fel, talán csak túl későn. Egy rossz szokása volt sok másik mellett, hogy ha oltogattuk egymást, akkor volt, hogy ő tökön csapott engem. Nem ilyen pofon szerű mozdulattal, hanem a tenyere külső részével, mintha fonákot ütne. Sose volt extrém durva, de azért egy pár percig fájt és éreztem mire elmúlt. Egyszer úgy tökön rúgtam egy ilyen után, hogy a földön feküdt. Mondtam neki ezt az összes többiért kapta, utána ezt abba is hagyta. Most hogy továbbá mi lett később és hogy alakultak a dolgaink, max egy másik threadben fogom leírni. De a kérdésem, vajon összesen max 20 ilyen ütéstől, ami jó 1-1,5 év alatt oszlik el, keletkezhetett akkora kár a nemi szervemben, hogy ne lehessen többé gyerekem?
2020. jún. 14. 09:17
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%

Volt valami következménye, gyulladás, viselési probléma, erekció probléma?

Orvost kérdezz meg.

2020. jún. 14. 09:20
 2/18 A kérdező kommentje:
Bő egy évvel azután hogy már nem beszéltünk, kezdtek herefájdalmaim lenni. Régen a herém az lógott a pénisz végénél, egymás mellett mindkettő. Amikor ezek a fájdalmak elkezdődtek, a herezacskóm "összement". Közelebb kerültek a testemhez a golyók, és már nem teljesen egymás mellett vannak. Mentem vele orvoshoz, államishoz meg magánhoz is. Mindkettő tapogatott ultrahanggal megnézte, azt mondták semmi baja. A magán orvos azt mondta, biztosan stressztől lehet. Bár akkor tényleg volt egy két hét amikor sokat stresszeltem, de korábban ilyen tünete ennek nem volt. Szóval a lényeg, azt mondta doki, nincs probléma velük és majd elmúlik. Tényleg elmúlt a fájdalom, bár nem úgy lógnak a golyók, mint régen. Néha még mindig szoktam érezni de már nem annyira, és ritkán. Emellett hasi fájdalmaim is voltak, az még ezek előtt. Ott sem tudott semmit mondani az orvos vizsgálat után. Ezeket az ütéseket nem mondtam a dokinak, mert teljesen kimentek a fejemből. Most, ahogy visszakerült a közelembe a szóban forgó ember, jutottak eszembe ezek
2020. jún. 14. 09:29
 3/18 anonim ***** válasza:
100%

Ondó folyadék vizsgálatával lehet eldönteni.

Ha meg van a kellő spermiumszám és nincs olyan fertőzés benne ami gátolja az ilyesmit akkor nyilván lehet.

2020. jún. 14. 09:34
 4/18 anonim ***** válasza:
100%

Úgy látszik, a látens homi haverod nagyon rá volt kattanva a nemi szervedre. Az elsőnél figyelmeztetem, a másodiknál megleckéztetem.

"a herék és mellékherék gyakorta tompa erőbehatás miatt zúzódhatnak, bevérezhetnek, de akár olyan súlyos esetek is kialakulhatnak, mint a heretok berepedése, a hereszövet előbukása vagy a herék teljes elmozdulása a herezacskókból."

Járj utána orvosnál.

2020. jún. 14. 09:35
 5/18 anonim ***** válasza:
100%

5-ös vagyok.

"Ezeket az ütéseket nem mondtam a dokinak, mert teljesen kimentek a fejemből. "

Kezdd elölről a vizsgálatokat úgy, hogy elmondod, milyen okokra gyanakszol.

2020. jún. 14. 09:38
 6/18 A kérdező kommentje:

Francba ez nem túl biztató. De mondjuk majdnem egy évvel később jelentkeztek volna a tünetek?

Egyszerűen annyira ledöbbentett ez mindig, hogy tudom hogy szanaszét kellett volna ütnöm, de egyszerűen leblokkoltam valahogy mindig.

Nemrég amúgy kibékültünk mert az utolsó cseppért elnézést kért, de most megint kihúzta nálam a gyufát, szóval tervezem tönkretenni a kapcsolatát. Csak azt nem tudom, hogy csináljam még. Ugye nekem írásban leírta=, hogy megcsalta a nőjét, aki mondjuk annyival jobb nála, hogy esélye se lenne ilyet találni megint. De nyilván ha megmutatom a csajnak, akkor tudni fogja, hogy én mondtam neki vissza. Szóval valami tippetek, hogy kéne ezt megjátszanom?

2020. jún. 14. 09:44
 7/18 anonim ***** válasza:

Komolyan nem értelek benneteket? Mindketten rá vagytok kattanva a másikra, vagy szakítsátok meg a kapcsolatot vagy vezessétek le a frusztrációtokat az ágyban!

Ha 1 éve UH-val vizsgáltak és negatívak viltak a leleteid, akkor semmi bajod nincs

2020. jún. 14. 09:49
 8/18 A kérdező kommentje:
Rendben. Én heteró vagyok. Szimplán azért békültem ki vele, mert tudom, hogy valahogyan keresztbe akarok neki tenni. Elméletileg ő is az, de már tényleg gyanús a dolog, ahogy most így mondod.
2020. jún. 14. 09:53
 9/18 anonim ***** válasza:
29%
Úgy vagy te hetero, ahogy én.
2020. jún. 14. 09:55
 10/18 anonim ***** válasza:

A részedről is elég gyanús a dolog hogy ezt hagytad.

Ha valójában nem akarsz a barátja lenni, akkor megmutatod a csajnak és ennyi. Akkor mit érdekel téged hogy mi lesz a ti kettötök barátságával hogyha amúgy is csak tönkre akarod tenni?

Egyébként ez a bosszúáll@s kicsinyes.

2020. jún. 14. 10:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!