Vajon lehet még gyerekem?
Volt valami következménye, gyulladás, viselési probléma, erekció probléma?
Orvost kérdezz meg.
Ondó folyadék vizsgálatával lehet eldönteni.
Ha meg van a kellő spermiumszám és nincs olyan fertőzés benne ami gátolja az ilyesmit akkor nyilván lehet.
Úgy látszik, a látens homi haverod nagyon rá volt kattanva a nemi szervedre. Az elsőnél figyelmeztetem, a másodiknál megleckéztetem.
"a herék és mellékherék gyakorta tompa erőbehatás miatt zúzódhatnak, bevérezhetnek, de akár olyan súlyos esetek is kialakulhatnak, mint a heretok berepedése, a hereszövet előbukása vagy a herék teljes elmozdulása a herezacskókból."
Járj utána orvosnál.
5-ös vagyok.
"Ezeket az ütéseket nem mondtam a dokinak, mert teljesen kimentek a fejemből. "
Kezdd elölről a vizsgálatokat úgy, hogy elmondod, milyen okokra gyanakszol.
Francba ez nem túl biztató. De mondjuk majdnem egy évvel később jelentkeztek volna a tünetek?
Egyszerűen annyira ledöbbentett ez mindig, hogy tudom hogy szanaszét kellett volna ütnöm, de egyszerűen leblokkoltam valahogy mindig.
Nemrég amúgy kibékültünk mert az utolsó cseppért elnézést kért, de most megint kihúzta nálam a gyufát, szóval tervezem tönkretenni a kapcsolatát. Csak azt nem tudom, hogy csináljam még. Ugye nekem írásban leírta=, hogy megcsalta a nőjét, aki mondjuk annyival jobb nála, hogy esélye se lenne ilyet találni megint. De nyilván ha megmutatom a csajnak, akkor tudni fogja, hogy én mondtam neki vissza. Szóval valami tippetek, hogy kéne ezt megjátszanom?
Komolyan nem értelek benneteket? Mindketten rá vagytok kattanva a másikra, vagy szakítsátok meg a kapcsolatot vagy vezessétek le a frusztrációtokat az ágyban!
Ha 1 éve UH-val vizsgáltak és negatívak viltak a leleteid, akkor semmi bajod nincs
A részedről is elég gyanús a dolog hogy ezt hagytad.
Ha valójában nem akarsz a barátja lenni, akkor megmutatod a csajnak és ennyi. Akkor mit érdekel téged hogy mi lesz a ti kettötök barátságával hogyha amúgy is csak tönkre akarod tenni?
Egyébként ez a bosszúáll@s kicsinyes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!