Megoldás rövid fitymafékre?
Nem akarlak elkeseríteni,de műtét nélkül nem tudod megoldani!
Nem vészes annyira,mint egy körülmetélés!
Én voltam nála nemrég, igaz nekem részleges körülmetélésem volt fitymaszűkület miatt kicsit több, mint két hete.
Teljesen profi, megbízható doki, szépen dolgozik. Igaz még nem teljes a gyógyulásom, de szinte minden gond nélkül ment eddig, ami meg is lepett kissé. Ajánlom őt, válaszolok bármire, ha tudok segíteni.
4 es a tarifát mért nem írtad ? Mert valamiért valamit csak el várok.
Tb sen is vannak nagyon jól dolgozó orvosok,és térítés mentesen.
Ne haragudj de itt írták már az ellenkezőjét is .
A válaszodban is azt írtad,kissé meg is lepett.
Majd ha teljesen gyógyúlt leszel akkor ajánlad majd csak.
Nem kell elszállni a magán klinikáktól sem.
1. Nem volt a kérdésben, neten hozzáférhető, nem titkos adat.
2. Ezt szerintem nem cáfolja senki, mindenki maga dönti el, hová szeretne menni a problémájával.
3. Elhiszem. Én a saját tapasztalataimat írtam le, mindenki úgy dönt, ahogy akar, nem szorítanak pisztolyt a fejéhez.
4. Azért lepett meg, mert előtte a sok fórumon, kérdésben stb. csak beszaratják az embert sok esetben (a gyógyulással kapcsolatban is). Itt ismét leírom, hogy saját tapasztalat, szarabb első napokra, hetekre számítottam. Másnak lehet ennél jobb, vagy ennél szarabb. Ilyen az emberi test.
5. Bármit is akar jelenteni, rendben
6. Nem tudom hol szálltam el, egyetlen db magánklinika egyetlen db orvosáról nyilvánultam meg.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!