Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Húgycső gyulladás lenne?

Húgycső gyulladás lenne?

Figyelt kérdés

Napközben ritkán minimálisan viszket belülről (a makkom körül belülről meg egy picit visszább). Utána olvastam a tüneteknek vizeléskor se nem ég se nem viszket nem fáj nem piros kívülről és nem váladékozik és vizelési ingerem sincs tehát az égvilágon semmi, a furcsa viszkető szerű érzést.

Ötletek esetleg,házi praktikák akinek volt már hasonló

2020. jún. 1. 20:06
 1/6 Ypszilon1980 ***** válasza:
100%
Kamillával kenegesd és elmúlik pár nap alatt, de szerintem ez nem húgycsőgyulladás.
2020. jún. 1. 21:16
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszodat. Épp ezért írtam ki a kérdést mert az enyhe viszkető szerű érzésen kívül semmit nem tapasztalatok és az is gyenge illetve ideiglenes. Potyára nem szeretnék urológushoz menni. Erre alkalmas kamillát hol találok illetve milyen formában?
2020. jún. 1. 22:07
 3/6 Ypszilon1980 ***** válasza:
Gyógyszertárban vagy veszel kamilla teát, lefőzöd és ennyi.
2020. jún. 1. 22:25
 4/6 A kérdező kommentje:
és a teával kenegessem úgy mond ? Bocsánat ha hülye kérdés de nem vagyok jártas ilyenben.
2020. jún. 1. 22:28
 5/6 Ypszilon1980 ***** válasza:
Igen, azzal is lehet, ha más nincs, bár a gyógyszertári vagy bioboltban kapható kamilla hatékonyabb.
2020. jún. 1. 22:37
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm
2020. jún. 1. 22:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!