Kenetvizsgálat gyulladás tünete miatt?
Figyelt kérdés
Az a baj, hogy korábban kellett volna, de az SZTK-s orvosok 15 nap csúszással kezdték meg a kenet vételt (pedig korabban is jeleztem hogy égő gyulladásos érzést tapasztalok) és 3 hét múlva lesz eredmény addig meg nem kaptam rá semmit.. Túl lehet ilyen tünettel addig élni károsodás nélkül? Nemibeteg gondozóban voltam. Vagy irány egy maszek urológus szerintetek?2020. jan. 23. 13:44
1/5 anonim válasza:
Az a baj,hogyha nincsen eredménye a tenyésztésnek és elkezdenek valamivel kezelni,akkor lehet,hogy a tüneteidet elnyomják, de a kórokozó ugyanúgy ott marad.
2/5 A kérdező kommentje:
Bejelentkeztem mégis inkább egy maszek urológushoz, mert nem akarok az egészségemmel játszani. 3 hét alatt az ember feldobja a talpát is és várhat a csodára, ha komolyabb a baj. Inkább nézze meg egy profi, több szem, többet lát. Meg ahogy utána néztem a dolgoknak ott pár nap alatt készhez kapom a leletet. Úgy is legkorábban keddre kaptam időpontot, addig meg ha valami betegség lenne addig a lappangási ideje jobban kimutatható lesz legalább, mert már január 8 óta tart.
2020. jan. 23. 17:04
3/5 anonim válasza:
Szia hasonló cipőben jártam, csak nekem nem kértek kenetet. 3 éve kezdődött , kb telibe""#tak a kórházban. Utána maszek orvos azt mondta az első pár hét volt a legfontosabb kb halál volt ez a három év. ha beljebb jut a baci nekem pseudomonas aeruginosa volt akkor kb vége mindennek
4/5 anonim válasza:
Ja és még mindig nincs vége. 9 hónap antibiotikum kuram volt eddig, szünetekkel. Úgyhogy irány a maszek , remélem te sikerrel jársz
5/5 A kérdező kommentje:
Sajnálom :( Kitartást akkor!
Elkezdtem iszogatni gyógyteát és sokkal jobb tőle! Kisvirágú fűzike teát csak ajánlani tudom, de az orvos a tuti. Hiába enyhült, az a biztos ha elmegyek.
2020. jan. 25. 15:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!