Égető húgycső érzés?
Nem adott rá semmit?
Addig is próbáld ki az Urogint. Gyógyszertárban vegyél.
Lehetséges, mert irritáló hatasú. Voltam a húgycső vételből vett minta leletéért és az is negatív lett, így a nemi betegség kizárt, szóval marad a gomba. Állítólag már nincs a fitymám begyulladva, mert megnézték, de akkor mi a bánatért irritál azt nem értem.
Aztán mondták nekem, hogy ez nem a nemi gondozóra tartozik és panasz esetén urológia. Erre nincs valami gyógyszer, ami a gombát illeti?
Betadine kenőccsel próbálkozok 1 héten keresztül napi 1x. De majd a Canestent is próbálgatom csak nem akarok ennyit egyszerre.
Ami még lényeges hogy voltam magán bőrgyógyásznál is, aki bőr irritációt állapított meg gyulladás utáni maradvány tünetként és azt ajánlotta kenjem Bepanthennel 1 hónapon keresztül. Na most azt a kenőcsöt múlthét kedd óta használtam e hét keddig, csak nyugtatta, de nem ért sokat, mert akkor már rég hatnia kellett volna... Elvégre, ha 1 hét után nincs változás, akkor nem ér semmit, baktériumra/gombára az meg nem jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!