Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Körülmetélés után tényleg...

Körülmetélés után tényleg érzéketlenebb lesz a makk?

Figyelt kérdés
Magamon ezt vettem észre, de lehet, hogy csak a kor miatt. Még gyerekkoromban csinálták.
2020. máj. 28. 23:03
 1/7 anonim ***** válasza:
77%
Igen, szárazabb lesz.
2020. máj. 28. 23:27
 2/7 anonim ***** válasza:
66%
Engem felnőttként metéltek, nem lesz érzéketlenebb semmivel.
2020. máj. 30. 06:40
 3/7 anonim ***** válasza:
14%

2 es ez orvosilag is valótlan. A bőr eltávolításával több millió érző idegvégződés is el van távolítva .A makkon lévőket meg a gatya kidörgöli. A makkot boritó nyálka hártya,mg orvosi szó használattal,"elkérgesedik",az az teljesen érzéketlenné válik.

Vitázni nem szeretnék,ezért a különleges eset kategóriába teszlek.

2020. máj. 30. 17:42
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Akkor szerinted minden körülmetélt férfi nem élvezné a szexet? Bízd rá ezt a használójára! Engem felnőttként metéltek körül és bár a makk érzéketlenebb lett, de a vágás helye a makk pereme alatt és a fitymafék helyén sokkal érzékenyebb. Az idegrendszer képes regenerálódni, tehát egy lenyisszantott fitymába vezető idegek egy része újranő és újra beidegződik, azaz ingerelhetővé válik a fütyin. Tehát ez a "teljesen" érzéketlenné válik állítás nem állja meg a helyét. Azon el lehet mélázni, hogy jobb-e a műtét serdülőkor előtt vagy után, mert pont a nemi érés és a helyi idegek fejlettsége miatt az érzés változhat. De az annyira viszonylagos, hogy soha nem lehet rá objektív választ adni. A kisbabaként körülmetélt muszlim vagy zsidó illetve amerikai vagy koreai fiúk is teljes életet élnek és élvezik a szexet. Nem lehet ezt tehát így kijelenteni, hogy akkor ők tuti szenvednek, mert átszabták a mozgatható bőrt a nemi szerveiken.
2020. máj. 31. 09:32
 5/7 anonim ***** válasza:
91%

Kedves harmadik!

Mindenkinek a saját döntésére bízom, hogy annak hisz, aki valóban metélt, ráadásul felnőttként lett az, így van előtte és utána is tapasztalata, vagy annak, aki csak képen látott ilyet, viszont teljes lendülettel tolja a metélésellenes propagandát.

2020. máj. 31. 15:25
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Engem felnőtt korban metéltek. Nekem pozitív tapasztalatom van...
2020. jún. 15. 12:09
 7/7 anonim ***** válasza:
Engem kamaszkorban metéltek. Valamennyi változás van, de egyáltalán nem negatív élmény. Sőt jobban szeretem hogy nem olyan érzékeny
2020. júl. 8. 07:10

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!