Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Fitymaszűkületre felírt...

Fitymaszűkületre felírt kenőcsöt hogyan és pontosan hol kell használni?

Figyelt kérdés

Van itt valaki aki csinált már ilyet vagy urológus és megtudja valahogy mutatni hogy hova kell felkenni?

Az dokim azt mondta, hogy lankadt állapotban húzzam hátra és akkor ott kenjem körbe de a probléma az, hogy én nem merem hátrahúzni mivel egyből elkezd merevedni és félek hogy nem fogom tudni vissza húzni a fitymát.

Most csak úgy csinálom, hogy a makk közepéig húzom hátra és aztán a gyűrű körüli rész kenem be. Viszont amikor vissza húzom akkor a kenőccsel bekent rész találkozik a makkal. Ez nem probléma ha a makkra is kerül szteroidos kenőcs?

2020. máj. 15. 12:58
 1/6 anonim ***** válasza:
39%
Miért nem vered ki előtte?
2020. máj. 15. 13:07
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Azért jobb lenne ha ugycsinálnád ahogy az orvos mondta.
2020. máj. 15. 13:09
 3/6 anonim ***** válasza:
26%
Háát nagy csoda volna, ha itt az "önjelölt urológusokon" kívül valódi urológusok is lennének! :D
2020. máj. 15. 14:23
 4/6 anonim ***** válasza:
71%
Próbáld gyorsan elkenni és mehet vissza mielőtt felállna. Szerintem nem baj, ha hozzáér a makkhoz a krémes rész. Nekem akkor adtak szteroidos kenőcsöt, amikor gombás fertőzésem volt. Mindent kenni kellett vele, a makkor is.
2020. máj. 15. 20:03
 5/6 anonim ***** válasza:
21%
Teljesen másként kell használni egy kenőcsöt ha szűkületre adják,vagy fertőzésre .
2020. máj. 15. 20:43
 6/6 anonim ***** válasza:
Szerintem nem probléma az, ha érintkezik a makkal, jó is lenne. Viszont ha így használod az csökkenti a hatékonyságot szerintem.
2020. máj. 18. 21:29

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!