Prosztata vagy nemibetegség?
Figyelt kérdés
Páromnak a péniszén apró foltok vannak, ami szinte láthatatlan viszont együttlét után kipirosodik. Kente már több fajta krémmel canesten, pimafucort, és társai. Semmivel sem múlik el.. Nehezebben vizel és kevesebbet is. És nekem néha kijön a huvelygombám is együttlét után. Én már voltam dokinál és minden rendben van, tőle jön a bibi. Viszont mitől lehet ez? Esetleg prosztata gyulladás? Nagyon szeretnék babát is már. Hamarosan persze menni fog vizsgálatokra, de addig jó lenne tudni valamit...2020. máj. 8. 23:08
11/12 anonim válasza:
Gombás, bakteriális fertőzés, nem mindig mutatható ki, rendkívül alattomos, olyan szempontból hogy bizonytalan tüneteket okoz, és rendkívül makacs, (prosztatából nehezen kiűzhető) hosszú időn át fenn maradhat. Kezelni kell, mert meddőséget is okozhat, ha elhanyagolja magát.
12/12 anonim válasza:
Prosztatagyulladás nem látszik a makkon, nincsenek külső nyomai.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!