Fiúk milyen a prosztata vizsgálat urologusnal Fáj nagyon? Ki volt ilyen vizsgálaton? Hány évesen?
Figyelt kérdés
19 éves srác vagyok
Őszinte választ szeretnék
2020. ápr. 19. 10:57
2/11 anonim válasza:
én voltam
17 évesen
túl lehetett élni
3/11 anonim válasza:
Nem olyan vészes, csak próbáld magad elengedni.
4/11 anonim válasza:
Nem vészes, ne tarts tőle. Rövid ideig tart. Akkor nagyon rossz, ha be van gyulladva. Írj privit, ha további kérdésed van.
5/11 anonim válasza:
Most kérded a héten harmadszor.
6/11 anonim válasza:
Sok férfi ezt nagyon túl lihegi .
7/11 anonim válasza:
semmi extra,semmit nem érzel es gyors,,azt hittem meg bent az uja es mar reg elfordult..tul van lihegve
8/11 anonim válasza:
Én tegnap voltam 14 évesen
Ha doktor nő van akkor óvatosan
9/11 anonim válasza:
Alul levetkőzöl, oda állsz a vizsgáló asztalhoz, ráhasalsz az asztalra és széthúzod a farpofáidat. Az orvos gumikesztyűt vesz, ujját bekeni síkosítóval.
Veszel pár mély levegőt, ellazulsz, és felnyúl a végbeledbe. Az orvos alaposságától függ meddig tart a vizsgálat, nekem 0.5-1perc szokott lenni amíg bent van az ujja. Fájni nem fáj, csak nagyon kellemetlen a vizsgálat/meg a testhelyzet. De ez a póz az átlagos, így tud kellően mélyre nyúlni és körbe tapintani a prosztatát. Ha laza vagy, és hagyod hogy végezzég a vizsgálatot nem fog fájni. Évente 1x érdemes elvégeztetni, ki lehet bírni.
10/11 anonim válasza:
Mondjuk 19 évesen teljességgel felesleges ilyesminek kitenni magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!