Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Prosztata vagy nemibetegség?

Prosztata vagy nemibetegség?

Figyelt kérdés
Páromnak a péniszén apró foltok vannak, ami szinte láthatatlan viszont együttlét után kipirosodik. Kente már több fajta krémmel canesten, pimafucort, és társai. Semmivel sem múlik el.. Nehezebben vizel és kevesebbet is. És nekem néha kijön a huvelygombám is együttlét után. Én már voltam dokinál és minden rendben van, tőle jön a bibi. Viszont mitől lehet ez? Esetleg prosztata gyulladás? Nagyon szeretnék babát is már. Hamarosan persze menni fog vizsgálatokra, de addig jó lenne tudni valamit...

2020. máj. 8. 23:08
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem hogy nem viszket nem ég, nem váladékozik a pénisze.
2020. máj. 8. 23:13
 2/12 anonim ***** válasza:
Mióta ilyen neki?
2020. máj. 8. 23:24
 3/12 A kérdező kommentje:
Több mint 1 éve
2020. máj. 8. 23:26
 4/12 anonim ***** válasza:
Hol vannnK pontosan a foltok es mekkorak es kb hany darab??
2020. máj. 8. 23:29
 5/12 anonim ***** válasza:
Menjen viszgalatokra. Urológián vesznek tőle kenetet is, vizelet vizsgálatot is. Nem kell aggódni. De itt senki nem fogja megállapítani sajnos.
2020. máj. 8. 23:33
 6/12 A kérdező kommentje:

Makkon vannak és kB 10db.

Voltunk urológusnál ahol megállapították hogy semmi probléma csak egy kis vesekő,de nem vizsgálta meg rendesen.

Menni fogunk magán dokihoz ahogy kapunk időpontot.

2020. máj. 8. 23:38
 7/12 anonim ***** válasza:

Nem valaszolta hogy pontosan hol vannak es mekkorak.

Makkon azt ertem. De azon hol? Korben?

Mekkorak? Gombostunfejnyi?

2020. máj. 9. 14:08
 8/12 A kérdező kommentje:
A makk részén mindenhol és gombostűfejnyi nagyságú. Apró foltok amik halványan láthatóak és mintha hámlana is a foltok szélén, de aktus után kipirosodik.
2020. máj. 9. 14:27
 9/12 anonim ***** válasza:

Ezek a külső betegség gyanus dolgok közel sem befolyásolják a gyermek áldást.A prosztata gyulladás kellemetlen fájdalmakkal jár,és egyre súlyosbodik.

Abba se ringasd megad,hogy nálad minden rendben .A te nedveidtől pont ezek a tünetek jöhetnek létre .

Te magad irok a szex után erősödnek ezek fel.

2020. máj. 9. 18:58
 10/12 A kérdező kommentje:
Igen szex után erősödnek mivel a hüvely savas.. Az egy év alatt 4x voltam dokinál, gomba miatt, babatervezés miatt, rákszűrés miatt, és utoljára egy hónapja egy teljes vizsgálaton. Nem érzem hogy problémám lenne, és a doki is rendben lát mindent.
2020. máj. 9. 23:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!