Mitől lehet, hogy ennyire megálltam a fejlődésben?
Figyelt kérdés
Szóval van egy olyan helyzet, hogy kb 13 évesen már aktívan recskáztam, és egyszer lemértem a péniszem, akkor volt 12cm hosszú és voltam 165 cm magas. Most 21 vagyok, a napokban kíváncsiságból újra lemértem magam, a farkam az ugyanúgy 12 cm és magasságom is csak 168 cm ... Ezek a méretek kicsinek számítanak 21 évesen? Férfiakat kérdezném inkább ti hogy vagytok ezzel? Kamaszkorotok óta mennyit nőttetek? Esetleg kamasz fiúk vannak hasonló paraméterekkel?2020. márc. 28. 12:29
1/8 anonim 

válasza:

Én kamszkorom vége felé nőttem inkább többet, de mindenki eltérő ütemben fejlődik
20F
2/8 A kérdező kommentje:
Persze ez egyértelmű! És mik a méreteid ha lehet tudni?
2020. márc. 28. 16:17
3/8 anonim 

válasza:

Ezt hoztad a génjeidben az őseidtől.
A farok méret meg nem függ a magasságtól
4/8 anonim 

válasza:

13 évesen alacsonyabb voltam nálad, a péniszem hasonló lehetett hosszra. 15-16 évesen kezdtem növögetni - minden értelemben, ami 20-21 éves koromra fejeződött be: magasságom 185, péniszem hossza (mereven) 16,5 cm lett.
5/8 A kérdező kommentje:
13 évesen alacsonyabb voltál de most közel 20 cmvel magasabb vagy 😁 és a péniszed is jóval hosszabb
2020. márc. 29. 20:49
6/8 anonim 

válasza:

Igen, így van.
Nem voltunk és nem vagyunk egyformák - se 13 évesen, se most.
7/8 A kérdező kommentje:
Ez igaz :D
2020. márc. 29. 21:27
8/8 A kérdező kommentje:
Azért azt be kell látni hogy előnyösebbek a méreteid az enyémnél meg még sok férfinél, de így van ez jól ☺️
2020. márc. 29. 21:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!