Kezdőoldal » Sport, mozgás » Versenyek, olimpiák » Megálltam a fejlődésben, tipp?

Megálltam a fejlődésben, tipp?

Figyelt kérdés

15eves lany vagyok vagy 8honapja elkezdtem komolyabban edzeni,sulyokkal.Minden izomcsoportra edzek.Van egy célom,hogy nagy fenekem legyen,es kis derekam.Nos ez a genetikamba benne van,de a hasamon még van zsir,amit el akarok tüntetni.

Egyenlőre kis kalória plusszba tomegelek hogy ne zsirosodjak be.Nem eszem szemet kajakat,nincs csalonapom sem.

Viszont a problémám az,hogy nem fejlodok eléggé.Felek,hogyha most elkezdenek diétázni nem maradna rajtam izom,es a fenekemet amit sikerült megnovesztemen lefogynam.

Kétségbe estem

Nincs új cél,uj kihívás..nincs semmi,ami eszembjutna,amin változtatni tudnék.Szeretnrk nem csak azért eljárni edzeni,h jól nézek ki hanem azért ,mert ez az életem.

Ki mit mondd mit tegyek?

#megalltamafejlodesbenmittegyek
2016. szept. 26. 21:31
 1/1 anonim ***** válasza:
Nagyobb segg tobb izom tessk uj cel
2016. szept. 26. 22:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!